Legendarul Ronaldo, reacție savuroasă în urma efectuării unui test PCR COVID-19: "Încerci să mă omori!"

1 lună in urmă 26

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Alături de brazilian a fost invitat și Roberto Carlos, bunul său prieten și fostul său coechipier de la Real Madrid. Cei prezenți la ședința organizată de forul intercontinental au fost obligați să efectueze un test PCR COVID-19. 

Ronaldo Nazario a oferit o reacție savuroasă după ce a efectuat un test PCR COVID-19

Fundașul stânga l-a filmat pe R9 în timp ce i se recolta proba din nas, iar fostul atacant nu a avut o reacție tocmai plăcută. "Ai vrut să mă omori!", i-a spus, în glumă, "Il Fenomeno" cadrului medical, brazilianul fiind vizibil afectat de exsudatul nazal.

Ronaldo spune că Kylian Mbappe are un stil de joc similar cu al lui

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Kylian Mbappe a avut un început furtunos de carieră încă de la o vârstă fragedă, motiv pentru care PSG a plătit celor de la Monaco 180 de milioane de euro pentru serviciile sale.

Un alt vârf care s-a numărat printre cei mai buni atacanți din lume încă din primii ani de carieră a fost legendarul Ronaldo Nazario. Brazilianul a oferit recent un interviu în care, printre altele, a vorbit și despre Mbappe. Șeptarul lui PSG îi aduce aminte lui R9 de el însuși, în perioada în care "înșira" fundașii adverși și uneori dribla chiar și portarii.

"Are caracteristici similare cu ale mele. Are calități ieșite din comun, o tehnică remarcabilă și știe cum să o folosească chiar și la viteză mare. Se ia la întrecere cu fundașii, driblează portarii. Și deși este foarte tânăr, deja a ajuns foarte departe. Îmi place de Mbappe. Îi țin pumnii", a explicat Ronaldo.

Etichete: roberto carlos , ronaldo nazario , coronavirus , covid , test pcr
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă