Legendarul Paul McCartney a anuntat continuarea cartii pentru copii "Hey Grandude!"

3 săptămâni in urmă 3

Muzicianul britanic Paul McCartney s-a inspirat din celebra melodie a formatiei The Beatles "Yellow Submarine" pentru a imagina cartea "Grandude's Green Submarine!", un volum pentru copii. Lansarea va avea loc pe 2 septembrie, la 55 de ani de la aparitia cantecului.

El a creat personajul Grandude, inspirat de el, si deja erou al unei carti pentru copii, "Hey Grandude!" (1932). Un nou personaj isi va face aparitia in "Grandude's Green Submarine", Nandude, sotia lui Grandude, scrie BFM TV, citat de news.ro.

Cartea va fi publicata de Random House Children's Books in Statele Unite si de Penguin Random House Children's in Marea Britanie.

Citeste si:

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"VIDEO SOCANT Mirela Vaida a fost atacata cu un bolovan, de o femeie dezbracata, in timpul emisiunii Acces directMaia Morgenstern, tinta unei afirmatii rasiste la o intalnire a oamenilor de cultura: "Hai s-o facem asa, jid..."VIDEO Presedintele Joe Biden a cazut in timp ce urca pe scara avionului Air Force OneFOTO Fiica de muzicanti, cumnata Simonei Halep a facut senzatie la Dubai. Tanara din Constanta a atras toate privirile
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă