Legenda lui Real Madrid Iker Casillas confirmă divorțul de frumoasa Sara Carbonero, la doar trei zile de când nega vehement zvonurile în legătură cu ruptura dintre ei!

1 lună in urmă 6

Fostul goalkeeper al lui Real Madrid, Iker Casillas, a confirmat divorțul de Sara Carbonero și afirmă că iubirea lor „a luat-o pe drumuri separate”.

Celebrul cuplu are doi copii împreună, Martin de 7 ani și Lucas de 4 ani.

Iker Casillas și soția lui, modelul Sara Carbonero, au confirmat oficial că s-au despărțit!

Simbolul lui Real Madrid, Iker Casillas, și soția sa, Sara Carbonero, au confirmat oficial că s-au despărțit, la doar trei zile după ce au apărut în public împreună pentru a nega zvonurile despre o posibilă separare.

Fostul portar și prezentatoarea TV au recunoscut că dragostea lor „a luat-o pe căi separate”, dar au spus că vor rămâne aproape de familie pentru a continua „munca minunată” de creștere a celor doi copii pe care îi au împreună.

Faimosul cuplu s-a sărutat în direct la TV în timpul unui interviu realizat imediat după meciul în care Spania a câștigat Cupa Mondială și cei doi soți s-au sprijinit apoi reciproc pentru a trece peste problemele serioase de sănătate pe care le-au avut în timpul căsătoriei lor de cinci ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas)

„Respectul și prietenia vor rămâne pentru totdeauna”

Amândoi au apelat la conturile lor de pe Instagram pentru a posta declarații identice care să confirme despărțirea lor.

Casillas, în vârstă de 39 de ani, a declarat că „respectul, afecțiunea și prietenia vor rămâne pentru totdeauna”.

Fostul internațional spaniol Iker, care a trebuit să renunțe la fotbal după un atac de cord suferit la un antrenament al celor de la FC Porto, a spus într-o postare emoționantă de pe Instagram:

„Atât Sara, cât și eu ne simțim extrem de mândri de familia pe care o avem și de faptul că am împărtășit o dragoste care ne-a umplut de fericire toți anii noștri pe care i-am petrecut împreună. Astăzi, dragostea noastră de cuplu urmează căi diferite, dar nu separate pentru totdeauna, deoarece vom continua împreună în minunata noastră misiune de a fi părinți devotați pentru cei doi copii ai noștri, așa cum am făcut până acum. Aceasta este o decizie extrem de bine gândită, pe care am luat-o de comun acord amândoi”.

The post Legenda lui Real Madrid Iker Casillas confirmă divorțul de frumoasa Sara Carbonero, la doar trei zile de când nega vehement zvonurile în legătură cu ruptura dintre ei! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă