Legenda golfului Tiger Woods, în stare gravă la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina pe autostradă. Mesajul transmis de Donald Trump | IMAGINI DIN ELICOPTER

1 lună in urmă 1

Cunoscutul jucător de golf Tiger Woods (45 de ani) a fost spitalizat de urgență, în urma unui accident de mașină produs la Los Angeles. El a fost rănit grav la unul dintre picioare, iar medicii l-au băgat direct în sala de operație.

Poliția spune că accidentul s-a produs în jurul orei locale 7:00, iar Woods se afla singur în mașină.

Tiger Woods, accident grav de mașină

„Pe 23 februarie 2021, la ora 7:12, autoritățile au intervenit în cazul unui accident cu o mașină răsturnată. Autoturismul circula spre nord în momentul în care s-a răsturnat. Mașina este complet deformată. Șoferul a fost identificat drept Eldrick „Tiger” Woods. El a fost scos dintre fiarele contorsionate de pompieri și paramedici, apoi transportat la un spital local cu ambulanța”, scrie poliția într-un comunicat.

După accidentul lui Tiger Woods, prietenul său bun, Donald Trump, a transmis un mesaj: „Să te faci bine cât mai repede, Tiger! Ești un adevărat campion”.

Woods, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat în California pentru o filmare de două zile cu Golf Digest/GOLFTV după ce a fost gazda competiției PGA Tour Genesis din timpul weekend-ului, potrivit GolfDigest.

Tiger Woods a reușit să câștige 15 turnee majore de golf în carieră.

Nu este pentru prima dată când Tiger Woods este implicat într-un accident de mașină. În urmă cu 12 ani, sportivul și-a distrus SUV-ul în Florida, iar în 2017 a fost arestat după ce polițiștii l-au găsit leșinat la volanul mașinii.

Tiger a explicat atunci că a luat medicamente pe baza unei rețete și nu și-a dat seama că efectul acestora ar putea reprezenta un pericol.

 

The post Legenda golfului Tiger Woods, în stare gravă la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina pe autostradă. Mesajul transmis de Donald Trump | IMAGINI DIN ELICOPTER appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă