Legătura secretă dintre Vulpița, Viorel și atacatoarea Mirelei Vaida. S-a aflat abia acum

2 săptămâni in urmă 2

Scenele incredibile și șocante care s-au petrecut săptămâna trecută în platoul emisiunii Acces Direct, atunci când o femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii și a atacat-o pe prezentatoarea Mirela Vaida în direct cu o piatră, a lăsat multe semne de întrebare. Cine era femeia care i-a pus în pericol viața Mirelei Vaida și de ce?

Legătura secretă dintre Vulpița, Viorel și atacatoarea Mirelei Vaida

Deși la câteva zile distanță lucrurile s-au mai liniștit, ipotezele au început să apară. Femeia care a pătruns în platou se pare că cunoștea bine studioul, deoarece a folosit intrare din spate, separată de restul redacției. Când a pășit în platou, femeia i-a strigat Mirelei Vaida ”dă-mi banii”, suma pe care aceasta i-ar fi datorat-o.

Potrivit Wowbiz.ro, Mirela Vaida a făcut legătura între atacul femeii și amenințările pe care aceasta le-a primit pe rețelele de socilizare de la Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Însă, aparent, atacatoarea nu are legătură directă cu Magdalena Șerban, ci mai degrabă cu un Vulpița și Viorel Stegaru, un celebru cuplu care a apărut adesea în studioul ”Acces Direct”.

Ce legătură au soții Stegaru cu femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Astfel că printre colegii Mirelei Vaida circulă un zvon legat de o posibilă legătură între femeia din platou și cei doi vasluieni. Această femeie ar fi din județul Iași și i-ar cunoaște pe cei doi, iar la un moment dat a dat chiar câteva declarații unui reporter de teren al emisiunii în legătură cu Vulpița și Viorel.

Se pare că ea i-ar fi promis o sumă de bani în schimbul intervenției, dar dintr-un oarceare motiv, suma respectivă n-a mai ajuns la femeie. Ea ar mai fi venit de câteva ori la poarta studioului, încercând să obțină suma promisă, dar i s-ar fi spus că persoana pe care o caută nu mai lucrează la emisiune. Atunci, femeia a trecut la atac, considerând-o vinovată de ”paguba” chiar ei pe Mirela Vaida. Chiar și așa stând lucrurile, tot nu se explică cum de a știut să nimerească din prima în studio, chiarla ora la care Mirela Vaida își preenta emisiunea.

”Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida pentru sursa citată.

The post Legătura secretă dintre Vulpița, Viorel și atacatoarea Mirelei Vaida. S-a aflat abia acum appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă