Legătura neștiută dintre Romică Țociu și Viorel Lis. S-a aflat abia acum despre cei doi

6 zile in urmă 13

Puțină lume s-ar gândi că există o legătură strânsă între Viorel Lis și Romică Țociu. Celebrul actor de comedie nu va uita niciodată gestul incredibil pe care fostul primar general al Capitalei l-a făcut pentru el, acum mulți ani, când prietenul cel mai bun al lui Cornel Palade s-a mutat în București. Despre ce ar fi vorba.

Gestul incredibil pe care Viorel Lis l-a făcut pentru Romică Țociu

Romică Țociu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România. Partenerul de scenă al lui Cornel Palade a reușit, de-a lungul anilor de carieră, să cucerească inimile a milioane de români, datorită carismei, simțului dezvoltat al umorului și modestiei care l-au consacrat.

Sufletul mare și recunoștiința îl caracterizează, de asemenea, pe faimosul actor. Invitat, recent, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Romică Țociu a povestit motivul pentru care îi va fi veșnic recunoscător lui Viorel Lis.

Actorul a rememorat perioada în care abia se mutase în București, la începutul anilor 90, neavând unde să locuiască. Primul om care l-a ajutat a fost artistul Gheorghe Ghiorghiu, alături de care a locuit trei ani.

„Primul om care mi-a făcut prima bucurie când am ajuns în București!”

Apoi, în anul 1997, Romică Țociu a primit de la Viorel Lis, pe atunci primarul general al Capitalei, o casă pe strada Popa Nan.

„L-aș ajuta cu cea mai mare plăcere și bucurie, pentru că a fost singurul primar din București care a ajutat artiștii. A fost singurul primar care în momentul când m-a văzut pentru prima dată la Teatrul Constantin Tănase, am fost chemat de dumnealui la o masă, pentru că era o recepție.

Și i-am spus că trebuie să ajung repede că stau în gazdă, stăteam în Rahova. Am stat și la Gigi (n.r. – Gheorghe Gheorghiu), îi mulțumesc, asta rămâne fratele meu toată viața, în momentele cele mai grele m-a ajutat.

Și Lis m-a întrebat: păi nu ai casă? Nu. Mâine să vii la mine să vedem ce putem face. Și de atunci am casa în Popa Nan. Vreau să-i mulțumesc, să-i doresc sănătate, să-i spun că îl iubesc și dacă pot să ajut cu ceva, îl ajut cu mare bucurie.

A fost primul om care mi-a făcut prima bucurie când am ajuns în București.”, a specificat actorul Romică Țociu în emisiunea de la Kanal D.

The post Legătura neștiută dintre Romică Țociu și Viorel Lis. S-a aflat abia acum despre cei doi appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă