Legătura neștiută dintre Adela Popescu și Gabriel Cotabiță, divulgată de artist în direct, la TV: ”Era domnișoară”

3 săptămâni in urmă 27

O nouă dezvăluire surprinzătoare a fost făcută la Vorbește lumea! Gabriel Cotabiță a fost invitat în emisiune pentru a discuta despre problemele sale de sănătate și planurile pe care le are pentru următoarea perioadă, însă a povestit și ce legătură există între el și partenera lui Radu Vâlcan.

Ce legătură există între Gabriel Cotabiță și Adela Popescu

Mulți fani și-au făcut griji pentru Gabriel Cotabiță, mai ales pentru că acesta a avut multe provocări de înfruntat în ultima perioadă. El a ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate, însă a reușit să depășească episodul dificil și a apărut cu zâmbetul pe buze la Pro TV.

Înainte de a explica ce i s-a întâmplat, de fapt, dar și ce planuri are din punct de vedere profesional pentru perioada următoare, Gabriel Cotabiță a mărturisit că există o legătură frumoasă între el și Adela Popescu, mai ales pentru că o cunoaște de când nu era căsătorită cu Radu Vâlcan.

„Să nu vă supărați dacă vom avea momente de tandrețe”

Mai exact, Gabriel Cotabiță și Adela Popescu împărtășesc o frumoasă relație de prietenie. Cei doi prețuiesc legătura pe care au construit-o de-a lungul anilor. Nu mulți fani știau că aceștia se cunosc de foarte mult timp și că sunt buni prieteni, așa că dezvăluirea artistului i-a surprins pe telespectatori.

„Eu o cunosc de pe vremea când era domnișoară. Din nefericire pentru voi, noi suntem foarte buni prieteni. Relațiile dintre noi sunt diferite, așa că să nu vă supărați dacă vom avea momente de tandrețe.”, a spus Gabriel Cotabiță la Vorbește lumea.

Cine l-a sprijinit pe Gabriel Cotabiță. Cum a trecut peste probleme

Gabriel Cotabiță nu se lasă pus la pământ de problemele de sănătate. Artistul și-a păstrat optimismul, chiar dacă provocările din ultima perioadă l-au făcut să treacă prin momente grele. Totuși, el s-a bucurat de sprijin din partea partenerei sale de viață, Alina Cotabiță, în vârstă de 35 de ani.

Artistul a mărturisit că nu se aștepta ca aceasta să rămână lângă el, însă i-a demonstrat că îl iubește cu adevărat după ce l-a îngrijit și i-a oferit sprijin pentru a depăși episoadele dificile din viața lui.

„Am avut noroc cu persoana pe care o am lângă mine. Nu mă așteptam să mai stea lângă mine, cu atâtea probleme de sănătate. Asta este iubire adevărată.

În afară de faptul că o iubesc, nu am făcut nimic pentru ea, nu i-am ridicat o statuie. Ea este stâlpul meu de sprijin.”, a spus Gabriel Cotabiță la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

The post Legătura neștiută dintre Adela Popescu și Gabriel Cotabiță, divulgată de artist în direct, la TV: ”Era domnișoară” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă