Legat, ucis şi abandonat în propria casă. Crimă oribilă în Mureş

1 lună in urmă 224

De Sorin Tanţoş.
Publicat: 09.04.2021, 08:15.
Actualizat: 09.04.2021, 08:17

Un pensionar din Tăureni, judeţul Mureş, a fost găsit de vecini legat, fără suflare, în propria casă. Oamenii au fost alertaţi de sora bărbatului, care a încercat să dea de el ore bune, dar acesta n-a mai răspuns la telefon. Poliţiştii fac cercetări acum şi au întocmit un cerc de suspecţi. 

Legat, ucis şi abandonat în propria casă. Crimă oribilă în Mureş

Bărbatul de 64 de ani locuia singur, neavând soţie sau copii. Avea însă o soră în Spania, care aştepta cu nerăbdare un pachet de la el. Cum coletul n-a mai ajuns, iar fratele ei nu răspundea la telefon, femeia i-a rugat pe vecini să vadă ce se întâmplă cu el.

Ovidiu Oltean – primar Tăureni: A fost găsit de către două vecine, în casă legat, găsit decedat fără suflare. Bănuiesccă tot ele au fost cele care au anunțat poliția și pe sora lui din Spania, care îl suna la telefon şi el nu răspundea.

Vecinii sunt şocaţi de vestea cutremurătoare.

Un om glumeţ...
Nu putea să aibă duşmani...
Nu...

Poliţia are un cerc de suspecţi

Ovidiu Oltean – primar Tăureni: Un om liniştit, nu a fost un persoanj conflictual. Paşnic... Nimeni nu îşi explică care a fost motivul pentru care s-a recurs la o astfel de acţiune împotriva lui.

Ovidiu Oltean – primar Tăureni: Poliţia are un cerc de suspecţi. Au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere

Polițiștii au sigilat locuinţa și au lăsat un echipaj de pază la casa bărbatului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă