Lecție rușinoasă! PCH, ironie usturătoare pentru jucătorii lui Dinamo, după petrecerea cu alcool și manele de la ziua lui Ricardo Grigore | FOTO

1 lună in urmă 21

Meciul dintre Dinamo și Academica Clinceni s-a terminat cu un scor greu de digerat pentru suporterii din „Ștefan cel Mare”. Echipa antrenată de Ilie Poenaru a câștigat cu 3-0 în deplasare, iar fanii „câinilor” au ținut să-i taxeze pe jucătorii dinamoviști surprinși la o paranghelie cu alcool și manele.

Ricardo Grigore a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie și a pus-o de o petrecere de zile mari. Și-a chemat mai mulți colegi de la Dinamo la el și a dat drumul la party.

Cântărețul de manele Marius Babanu a fost cel care a întreținut atmosfera, fiind întrerupt în dese rânduri de Florin Bejan sau Robert Moldoveanu, care s-au ocupat de dedicații. La petrecere au mai fost Paul Anton și Mihai Eșanu. Clipul video a fost publicat de ProSport și poate fi urmărit aici.

PCH, ironie devastatoare pentru jucătorii lui Dinamo

După umilința greu de digerat din meciul cu Academica Clinceni, fanii din Peluza „Cătălin Hîldan” au postat o fotografie cu balonul ridicat în timpul meciului și cu trei versuri devastatoare pentru jucătorii dinamoviști amintiți anterior.

„Aveți suporterii cei mai tari

Dar voi vreți manele

Și dați bani la lăutari!”, au scris fanii pe pagina de Facebook.

Aveți suporterii cei mai tari
Dar voi vreți manele
Și dați bani la lăutari!

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Friday, April 9, 2021

Ricardo Grigore a marcat pentru Dinamo, dar echipa lui Gigi Mulțescu a fost umilită în ultimul meci din sezonul regular, 1-3 cu Academica Clinceni. Fundașul din Ștefan cel Mare a refuzat să comenteze pe marginea scandalului provocat de petrecerea cu manele de la ziua sa de naștere.

Dinamo pierde lamentabil cu Academica Clinceni, 1-3, iar echipa lui Gigi Mulțescu riscă să ajungă pe loc direct retrogradabil. Ricardo Grigore a salvat seara câinilor, cu un gol în repriza secundă.

The post Lecție rușinoasă! PCH, ironie usturătoare pentru jucătorii lui Dinamo, după petrecerea cu alcool și manele de la ziua lui Ricardo Grigore | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă