”Lecție” pentru Becali! Motivul pentru care un club din Liga 1 a decis să nu plece într-un cantonament în străinătate

1 lună in urmă 27

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

FCSB este singura echipă care a plecat din țară. Echipa lui Toni Petrea se pregătește pentru returul sezonului regulat în Antalya, dar poate avea probleme la sosirea din țară.

FC Botoșani, în schimb, a plecat la Timișoara pentru a ”fenta” temperaturile scăzute anunțate în zona Moldovei.

Valeriu Iftime: ”În afara țării, oriunde, situația se poate schimba într-o săptămână”

”Suntem până sâmbătă cu echipa la Timișoara. Ne-am speriat de iarna rusească ce putea veni la Botoșani, dar și acolo e primăvară ca la Praga. Era greu să plecăm în străinătate. În Turcia știam că e zonă galbenă, în Antalya știam de carantină și n-am plecat.

În afara țării, oriunde, situația se poate schimba într-o săptămână. Riscai. De asta am rămas în România. Am venit aici, în vest, Marius zicea că el a stat trei ani și nu a nins o zi. Puteam găsi niște echipe pentru amicale, dar la Liga 2 aveau încă gust de caltaboși în nas fotbaliștii, așa că vom juca între noi”, a spus Iftime, la Digi Sport.

Poziția LPF după ce contestatarii au cerut ca FCSB să intre în carantină la revenirea din Turcia

Justin Ștefan, secretarul general al celor de la LPF, a vorbit pe marginea acestui subiect. FCSB va reveni în țară joia viitoare, pe 14 ianuarie, iar a doua zi, vineri, 15 ianuarie, va juca în etapa a 16-a, prima a returului, contra celor de la Astra, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Nu am fost informați asupra acestor aspecte privind derogările. Noi nu avem nicio competență în ceea ce privește aspecte care țin de sănătatea publică. Presupun că cei de la FCSB au avut toate actele pregătite când au luat această decizie.

Nu credeam că vor riscă să facă vreo greșeală, mai ales într-un sezon în care văd că au început să meargă din ce în ce mai bine. Informații suplimentare asupra acestei spețe nu avem”, a spus Ștefan.

Totuși, oficialul Ligii a precizat că acest caz va fi analizat și la final se la lua și o decizie.

”Noi ne-am reluat activitatea pe 7 ianuarie. Eu am fost și zilele trecute la muncă, dar astăzi au venit și colegii mei de la departamentul de competiții și o să vedem exact despre ce este vorba. Cu siguranță se va analiză situația.

Putem afirma public că Liga Profesionistă de Fotbal nu poate da o astfel de derogare pentru că nu are atribuții în acest sens", a spus Ștefan, potrivit Fanatik.

Etichete: fc botosani , valeriu iftime , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă