LeBron James, eliminat după ce și-a umplut adversarul de sânge! Meciul din NBA, marcat de un scandal monstru

1 săptămână in urmă 7

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, 13:45 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 14:23

LeBron James (36 de ani) l-a lovit cu pumnul în figură pe Isaiah Stewart (20) în timpul meciului dintre Detroit Pistons și LA Lakers din NBA, scor 116-121. Extrem de nervos, Stewart aproape a produs o bătaie generală, la capătul căreia atât el, cât și LeBron au fost eliminați.

În al treilea sfert, în timpul unei aruncări libere a celor de la Detroit Pistons, LeBron l-a lovit pe Isaiah Stewart, pivotul adversarilor, cu pumnul în zona ochiului drept. Dacă la prima vedere a părut un fault de joc, reluările din mai multe unghiuri au relevat o intenție malițioasă din partea jucătorului celor de la LA Lakers.

The Lakers and Pistons had to be separated multiple times after this play between LeBron and Isaiah Stewart. pic.twitter.com/im0o7fXeoI

— SportsCenter (@SportsCenter) November 22, 2021

LeBron James, aproape de bătaie cu Isaiah Stewart în NBA

Cu ochiul însângerat, Isaiah Stewart și-a pierdut cumpătul și s-a repezit la LeBron, dar a fost oprit de colegi, membrii din staff și responsabilii cu siguranța. Reținerea lui Stewart nu a decurs lin, întrucât baschetbalistul american era extrem de nervos și a scăpat de mai multe ori din brațele celor care îl țineau, alergând în direcția lui LeBron pentru a se răzbuna. 

Isaiah a fost eliminat, fiind sancționat cu două faulturi tehnice, dar nu s-a calmat nici la ieșirea de pe suprafața de joc. El a luat-o la fugă pe tunel încercând să ajungă la LeBron și colegii acestuia. 

Isaiah Stewart runs into the tunnel to try and get to LeBron and the Lakers players stay on the lookout pic.twitter.com/9av1yZHib3

— hoops bot (@hoops_bot) November 22, 2021

La rândul său, LeBron a fost eliminat, faultul său fiind încadrat în categoria „flagrant de tip 2”. A fost doar a doua eliminare din cariera lui LeBron, care așteaptă o pedeapsă severă având în vedere duritatea faultului. Potrivit CBS, el ar putea sta pe tușă pentru două sau trei meciuri, având în vedere precedentele astfel de incidente. 

Și Russell Westbrook, de la LA Lakers, a fost sancționat cu un fault tehnic, dar a rămas pe teren până la final. După minutele de întrerupere, meciul s-a reluat și a fost câștigat de LA Lakers, 121-116. 

 „Nu ar fi reușit fără mine! Vreau să fiu considerat GOAT” » Cine crezi că e cel mai bun baschetbalist din istorie?

NBA

O legendă de la Chicago Bulls contestă titlul lui Michael Jordan: „Nu ar fi reușit fără mine! Vreau să fiu considerat GOAT” » Cine crezi că e cel mai bun baschetbalist din istorie?

Playtech: BOMBĂ! Nadia Comăneci, DEVASTATĂ. A jignit-o grosolan: ‘Vacă decorată’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă