Leacul Lidiei Fecioru pentru răceală şi probleme digestive: „Se pune la întuneric o săptămână şi se beau câte 20 de picături de trei ori pe zi”

2 săptămâni in urmă 16

Leacul Lidiei Fecioru pentru răceală şi probleme digestive. Nu te-ai fi gândit niciodată cât de mult ajută cojile de portocale şi mandarine în tratarea răcelilor sau a problemelor digestive.

Puţine persoane cunosc beneficiile incredibile pe care le au cojile portocalelor şi ale mandarinelor pentru sănătate. Acestea sunt bogate în ulei esenţial şi sunt foarte foarte bune în caz de răceală, bronşită sau probleme digestive.

Citeşte şi Fructul minune recomandat de Mihaela Bilic. Ţine de foame, face bine la inimă şi ajută la digestie

„Punem trei linguri de coajă uscată de portocală sau mandarină şi o zdrobim, turnăm două pahare de apă fierbinte peste ea, lăsăm trei ore acoperit şi apoi strecurăm şi bem acest ceai pentru bronşită şi răceală”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Ceaiul preparat poate fi folosit şi pentru spălatul pe cap.

„Deci, practic, nu le aruncaţi. Uscaţi cojile, că nu îşi pierd din proprietăţile lor”, a mai spus Lidia Fecioru.

Bioenergoterapeutul mai spune că amestecate cu votcă, cojile de portocală şi mandarine  sunt bune pentru creşterea apetitului, a imunităţii şi a tractului digestiv.

„Se ia coaja de la o mandarină, se toarnă 200 ml pălincă bună sau alt alcool, se pune la întuneric o săptămână şi se beau câte 20 de picături de trei ori pe zi, înainte de masă”, a mai spus Lidia Fecioru.

Citeşte şi Preparatul care distruge celulele canceroase. Hristo Mermerski: „Vindecă întregul corp”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă