Lazio insistă pentru Ianis Hagi! Noua ofertă primită de Rangers pentru fiul lui Gică Hagi: „E un mare fan al românului! Un talent uriaș”

2 săptămâni in urmă 2

Lazio îl vrea cu orice preț pe Ianis Hagi! Fostul mare jucător albanez Igli Tare, acum în conducerea grupării din Roma, este un mare fan al românului, însă Rangers nu vrea să se despartă de Ianis nici pentru 10 milioane de euro.

Inițial, Lazio a oferit 6 milioane de euro în schimbul lui Ianis Hagi, dar se pare că Rangers nu vrea să audă de o despărțire nici pentru o sumă mai mare.

Rangers are planuri mari în cupele europene, după ce a luat titlul la pas în Scoția, iar șefii lui Steven Gerrard solicită nu mai puțin de 12 milioane de euro pentru fotbalistul român, chiar dacă Ianis nu este un titular indiscutabil.

Lazio oferă 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi: „Rangers speră să-l păstreze și din vară”

Cel care insistă pentru ca fotbalistul lui Rangers să joace în Serie A este Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio.

„Rangers speră să-l păstreze pe Ianis Hagi şi din vară, după ce au apărut informaţii conform cărora acesta ar putea pleca de pe Ibrox. Gazzetta Dello Sport a scris din nou că Lazio este interesată de Ianis, directorul sportiv Igli Tare fiind un mare fan al românului.

Lazio s-a mai interesat de Hagi şi conform ultimelor informaţii ar agrea un transfer pentru aproximativ 10 milioane de euro. Românul are un talent uriaş, e bine înzestrat din punct de vedere tehnic şi foarte creativ în ultima treime. Problema este că Ianis e inconstant şi de multe ori iese din joc, dacă nu îi iese totul aşa cum îşi doreşte”, scriu jurnaliștii de la hitc.com.

6 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt. 6 goluri în 28 de meciuri a înscris Ianis Hagi pentru Rangers în acest sezon al primei ligi din Scoția.

The post Lazio insistă pentru Ianis Hagi! Noua ofertă primită de Rangers pentru fiul lui Gică Hagi: „E un mare fan al românului! Un talent uriaș” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă