Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme. Dieta care a ajutat-o să-şi recapete silueta după naştere

4 zile in urmă 8

Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme. Cântăreaţa a fost invitată la emisiunea prezentată de Marius Manole şi a vorbit, printre altele, şi despre cum se menține în formă, după ce a devenit mamă.

Citeşte şi: Lavinia Pîrva pleacă din casa lui Ştefan Bănică. Decizia are legătură cu Andreea Marin

Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme

Soţia lui Ştefan Bănică Jr. a reuşit să dea jos nu mai puţin de 30 de kilograme, după ce a născut. A început să facă mult sport și a fost mult mai atentă la orele la care servea masa. Când observa că se îngrașă, chiar dacă era vorba doar un kilogram sau două, încerca să nu mai mănânce după ora 17.

M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5„, a declarat Lavinia Pîrva, notează Protv.ro.

Şi-a deschis afacere cu haine

În perioda sarcinii, când acumula tot mai multe kilograme, Lavinia Pîrva a observat că nu-i mai veneau hainele pe care le purtea şi s-a decis să se gândească la anumite piese. A găsit o croitorească, a făcut câteva ținute și a dat drumul la afacere.

A început ca o joacă. Eu, în momentul în care am fost însărcinată, am luat foarte multe kilograme. Eram așa, ca un ursuleț… care râdea foarte mult. N-am mai râs când a trebuit să mă îmbrac, că nu mai aveam cu ce.

Ce am de făcut? Ori stau numai în casă, ori trebuie să găsesc o soluție să arăt a om când ies pe stradă. Și atunci am zis să-mi fac de comandă… Am găsit o croitoreasă foarte bună și am zis să-mi fac câteva ținute„, a mai povestit ea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă