Laurette, iubita lui Magaye Gueye, dezvăluiri explozive. Cum și-a înșelat fostul soț și ce poate să spună despre acesta

1 lună in urmă 13

Laurette Antidehou, actuala iubită a dinamovistului Magaye Guye, se consideră o femeie de succes, care a învățat mult din experiențele pe care le-a trăit în viață.

Bună prietenă cu Ion Ţiriac, care i-a făcut şi un cadou de 100.000 de euro, Laurette a făcut dezvăluiri despre viaţa personală.

Laurette, iubita lui Magaye Gueye, dezvăluiri explozive. Cum și-a înșelat soțul

În urmă cu câteva zile, iubita fotbalistului prins dopat cu cocaină a recunoscut care este prețul pentru care este dispusă să își înșele partenerul, iar acum a recunoscut, în direct la TV, că a fost infidelă.

„Am înșelat și spun. De ce să mă feresc. Am înșelat normal, de ce să fiu ipocrită. Nu mai eram fericită, nu îmi mai oferea ce îmi doream eu, tentațiile sunt atât de mari… Dacă nu te mai simți fericit într-o relație și bărbatul de lângă tine și nu își mai oferă ce își dorești tu, fiecare pe drumul lui.

Fostul meu soț e un bărbat foarte inteligent. E un bărbat foarte inteligent de la care ai ce să înveți și de la care eu am învățat foarte multe lucruri constructive de viață, am învățat să fiu un antreprenor, eu am făcut cu el un magazin, m-a învățat cum să fac bani și cum să am o afacere. M-a învățat cum să fiu antreprenoare. Chiar dacă am avut multe urcușuri și coborâșuri și neînțelegeri la un moment dat, a fost unul dintre bărbații care m-au ajutat”, a spus Laurette Atindehou, potrivit Antena Stars.

Pentru câți bani și-ar înșela Laurette soțul

Laurette nu s-a ferit să răspundă la una dintre cele mai incomode întrebări: „Pentru câți bani și-ar înșela soțul?”. Laurette a fost căsătorită cu omul de afaceri Ciprian Nistor, de care a divorțat în urmă cu ceva timp cu scandal.

„Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul! Am înșelat și am fost înșelată. Am iertat când am fost înșelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece și mama zice că am inima de gheață și că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relațiile mele cu bărbații”, a spus Laurette la Kanal D.

Laurette și Magaye Gueye, clip scandalos în piscină dezvăluit de ProSport

La începutul anului, Laurette a apărut într-un filmuleț cu atacantul dinamovist Magaye Gueye. Clipul a fost dezvăluit în EXCLUSIVITATE de ProSport.

Magaye Gueye este implicat într-un scandal monstru, după ce s-a descoperit că s-a drogat cu cocaină.

„Toată lumea petrece la munte pentru asta suntem ființe umane, să iubim, să ne simțim bine, să oferim dragoste persoanei iubite… Cred că niciunul dintre noi nu a făcut ceva rău! Fiecare om, în timpul său liber, e liber să facă ce vrea atâta timp cât la job sau în afaceri își face treaba perfect. Suntem tineri, frumoși și nu am făcut nimic rău. Magaye este un băiat bun și un fotbalist internațional foarte profi. Ne cunoaștem dinainte ca el să vină în București”, a spus atunci Laurette, după scandalul dezvăluit de ProSport.

The post Laurette, iubita lui Magaye Gueye, dezvăluiri explozive. Cum și-a înșelat fostul soț și ce poate să spună despre acesta appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă