Laurette, cadou incredibil de la Magaye Gueye? Cu ce bijuterie a fost surprinsă la mână | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 1

După episodul controversat din jacuzzi, Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye. Iar, acum, au apărut imagini cu mulatra, în miezul zilei, purtând la mână un ceas care ar putea valora 30.000 de euro.

Jurnaliștii de la CANCAN.ro au surprins-o în oraș pe Laurette, în timp ce încerca să își rezolve trebuirile. Îmbrăcată casual, cu o bluză neagră, o pereche de jeanși rupți, cizme, o geacă din blană artificială, geantă și ochelari de soare, mulatra s-a urcat la volanul bolidului ei de lux și a dat fuga în Pipera.

Laurette a fost să își facă niște acte lângă Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. A stat câteva minute la coadă, și-a rezolvat problema, și apoi s-a dus spre mașina parcată la câțiva metri distanță. Atunci a ieșit la iveală un detaliu neașteptat.

Laurette poartă un ceas în valoare de 30.000 de euro sau un fake?

Pe mâna stângă, cunoscutul model poartă un superb ceas Audemars Piguet, care – în cazul în care este veritabil – ajunge să valoreze aproximativ 30.000 de euro. Jurnaliștii de la CANCAN.RO mai arată că ceasul este un cadou de la Magaye Gueye și există posibilitatea ca bijuteria purtată de cunoscuta vedetă să fie un fals, pe care îl poartă cu mândrie.

Recent, ProSport a publicat o serie de imagini care au transmis o undă de șoc la Dinamo. Magaye Gueye, Laurette și o prietene de-ale vedetei au fost protagoniștii unui adevărat spectacol. Cei trei și-au făcut bagajele și au dat o fugă la munte să respire aer proaspăt. Într-una dintre seri, aceștia au decis să rămână la hotelul în care erau cazați și să se relaxeze în jacuzzi. Pus pe șotii, în timp ce le servea cu șampanie, senegalezul le-a îndemnat pe cele două prietene să-și arate formele în toată splendoarea lor.

Magaye Gueye, în jacuzzi cu două femei! Filmare bombă cu mulatra Laurette. Declarație șocantă: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei” | FOTO&VIDEO EXCLUSIV

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p… de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt c… mele, ai văzut? Îmi bag p…! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, spune el în filmulețul publicat de ProSport.ro.

The post Laurette, cadou incredibil de la Magaye Gueye? Cu ce bijuterie a fost surprinsă la mână | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă