Laurette a petrecut în jacuzzi cu Magaye Gueye și dezvăluie: „A stat la mine în casă trei luni! Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 24

Dinamo este aproape de faliment, dar Magaye Gueye s-a distrat de minune, iar ProSport a descoperit cum fostul atacant al lui Everton nu pare deloc afectat de situația clubului, ba chiar depășește orice limită. Senegalezul este apărat însă de Laurette Atindehou, care a dezvăluit la ProSport Live că a locuit cu acesta timp de trei luni.

După ce Florentin Petre l-a pus la zid pe Magaye Gueye la ProSport Live, cunoscuta Laurette a intrat în direct la emisiunea moderată de Victor Vrînceanu și l-a apărat pe fotbalistul lui Dinamo, despre care spune că „a glumit” în materialul video care ar fi de două luni și în care jucătorul petrece cu femei și alcool în jacuzzi, la Poiana Brașov.

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?” se arată în filmulețul publicat de ProSport.

Laurette s-a distrat de minune cu Magaye Gueye și îl apără: „A stat la mine trei luni! L-am susținut cum am putut mai bine!”

„După cum se vede, ne-am distrat! Băiatul acesta n-ar trebui să dat afară din țară, am auzit ce a spus Florentin Petre. E cam răutăcios, fiecare om face ce vrea în viața lui privată. Eram la distracție și făceam o glumă. Nu înseamnă că a vorbit și serios. Nu mă interesează ce vorbește lumea! Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?

Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un foarte bun fotbalist, eu știu situația lui de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem demult, eu îl cunosc înainte să vină în București. Știu prin ce a trecut.

Au fost momente foarte grele, dar l-am susținut așa cum am putut mai bine. Eu am vrut să-i fac lui o surpriză. Am plecat la munte împreună cu mai mulți prieteni. Am stat afară la un hotel la Poiana Brașov, în piscină. Când oamenii mai beau un pahar cu vin, e posibil să mai scape o vorbă, o două. Dar asta nu înseamnă că el nu-și face datoria la Dinamo.

Filmulețul acela cred că are două luni de zile și eu știu foarte bine la cine l-a trimis. Persoana respectivă îl amenință acum pe Magaye cu niște lucruri și de aceea a ajuns materialul video în spațiul public. Noi nu i-am făcut rău, i-am făcut bine (n.n. râde). Eu sunt în relații bune cu Magaye, atât pot să spun”, a spus Laurette Atindehou, la ProSport Live.

The post Laurette a petrecut în jacuzzi cu Magaye Gueye și dezvăluie: „A stat la mine în casă trei luni! Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă