Laurențiu Reghecampf, tentat de o nouă „aventură” la FCSB. „Gigi Becali îmi este ca un frate”

1 săptămână in urmă 17

Laurențiu Reghecampf antrenează în prima ligă din Azerbaijan pe Neftci Baku, dar nu exclude posibilitatea unei întoarceri la FCSB. Ar fi al treilea contract cu formația finanțată de Gigi Becali. Antrenorul a spus că patronul echipei îi este bun prieten și este convins că ar colabora foarte bine.

Laurențiu Reghecampf, gata de o nouă colaborare cu FCSB

Laurențiu Reghecampf a antrenat ultima oară în România pe Universitatea Craiova. De la echipa din Liga 1 a ajuns în Azerbaijan, iar diferența de contract este foarte mare. De la 15.000 de euro pe lună în Bănie, la 40.000 de euro la formația Neftci Baku.

Conducătorii formației din prima ligă din Azerbaijan l-au adus cu gândul la un nou titlu. Echipa antrenorului român se află pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul: Qarabag are însă un meci mai puțin disputat. Reghe are însă o problemă, după ce echipa a fost eliminată din cupele europene și nu a ajuns în grupele Europa Conference League, iar șefilor nu le-a picat bine acest eșec. În aceste condiții, discuția despre o posibilă întoarcere la FCSB nu este deloc deplasată.

„Nu am avut discuții cu Gigi despre preluarea echipei. Gigi Becali îmi este ca un frate, un prieten apropiat. Mereu discutăm despre multe lucruri și sfaturile lui mereu m-au ajutat!

Când am să vorbesc cu adevărat cu Gigi despre preluarea echipei, atunci să fiți siguri că am să fiu și antrenorul echipei. Eu nu negociez cu Gigi, mă cunoaște, mă știe, noi doi dacă lucrăm împreună nu o facem în urma unor negocieri, ci o facem din suflet!”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf ar putea reveni la FCSBLaurențiu Reghecampf este tentat de o nouă colaborare cu Gigi Becali

Antrenorul român are un obstacol foarte important pe 1 octombrie, când Neftci va înfrunta, în deplasare, Qarabag.

Laurenţiu Reghecampf a avut 176 de meciuri în toate competiţiile în cele două mandate în care a antrenat-o pe FCSB, între 2012 şi 2014, respectiv între 2015 şi 2017, adunând 100 de victorii, 50 la remize şi 26 de înfrângeri. A cucerit de două ori titlul, a obţinut o calificare în primăvara Europa League, când FCSB a eliminat-o pe Ajax Amsterdam şi a fost oprită de Chelsea, dar a reușit şi o participare în grupele UEFA Champions League.

The post Laurențiu Reghecampf, tentat de o nouă „aventură” la FCSB. „Gigi Becali îmi este ca un frate” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă