Laurențiu Reghecampf se umple de bani la Al Ahli. Suma oferită și durata contractului

1 lună in urmă 3

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Tehnicianul român se află acum la casa familiei din Dubai (Emiratele Arabe Unite) și va face deplasarea spre Jeddah (Arabia Saudită), pentru a parafa, cel mai probabil, contractul.

Câți bani va primi Reghecampf de la Al Ahli în cei 3 ani de contract

Tehnicianul, care a fost dorit și de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, în 2020, ar accepta oferta pentru că este foarte bună din punct de vedere financiar. Potrivit unor surse apropiate digisport.ro, demne de încredere, dacă va semna, Reghecampf va fi remunerat excelent cu câte patru milioane de dolari pe an!

Altfel spus, dacă-și va duce contractul la bun sfârșit, care va fi valabil trei sezoane, Reghe se va alege cu 12 milioane de dolari, o super-lovitură pe plan financiar!

Al Ahli este pe locul 7, după 24 de etape, cu 35 puncte, cu 13 mai puţin decât liderul Al Hilal. Cei mai valoroși fotbaliști din lot sunt atacantul M'Baye Niang, care valorează 10 milioane de euro, Alexandru Mitriță (7 milioane), atacantul Omar Al-Somah (5,8 milioane) și fundașul stânga Lucas Lima (5 milioane).

Până în prezent, Reghecampf a mai antrenat echipele Gloria Bistrița, FC Snagov, Universitatea Craiova, Concordia, FCSB, Al Hilal, Litex, Al-Wahda și Al-Wasl.

Etichete: laurentiu reghecampf , al-ahli , alexandru mitrita , reghecampf al ahli
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă