Laurențiu Reghecampf rămâne optimist după eliminarea Universității Craiova din Conference League: „Acum, trebuie să îi îmbărbătez pe jucători!”

2 luni in urmă 45

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a debutat pe banca tehnică a oltenilor cu o eliminare din Conference League, dar rămâne optimist.

Universitatea Craiova și FK Laci s-au întâlnit pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie în cadrul manșei a doua a turului II preliminar din Conference League și au remizat, scor 0-0. Oltenii au părăsit competiția, după ce au pierdut în tur, scor 0-1.

După FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe, Universitatea Craiova devine a treia echipă românească eliminată din cupele europene. CFR Cluj rămâne singura reprezentantă a României în Europa.

Laurențiu Reghecampf rămâne optimist după eliminarea Universității Craiova din Conference League

La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles că se gândește deja la următoarea partidă din campionat și la munca pe care trebuie să o depună în cadrul echipei pentru a-i monta pe jucători în drumul către titlu.

„În seara asta, a fost un meci special. Veneam după un meci pierdut în tur cu 1-0, le-am spus jucătorilor că nu va fi un meci ușor. Știam că va fi un meci de luptă. Nici noi nu aveam soluțiile să desfacem un joc ca cel din seara asta, avem jucători accidentați, Cicâldău nu mai este, dar nu este un motiv să nu încercăm să câștigăm. Am avut 2-3 șanse bune, dar nu am reușit să marcăm. Ocazia lui Koljic din prima repriză a fost șansa noastră.

Nu mai are rost să mai vorbim despre acest meci. Eu trebuie să încerc acum să îi îmbărbătez, să încerc să creez un nucleu, o echipă care să încerce să câștige fiecare meci.

Cu public, poate era o situație mai fericită pentru noi, pentru că în anumite momente te ajută foarte mult.

Duminică avem un meci greu (n.r. acasă, cu FC Botoșani). O să încerc să vorbesc cu jucătorii și să îi aduc la un nivel de a ne bate cu orice echipă. Încerc să îi calmez, să fac să înțeleagă că s-a terminat.

Cu toții suntem dezamăgiți. Trebuie să lucrăm mai mult, să facem o analiză și să încercăm să facem mai bine la anul. Nu e ușor să ai trei echipe eliminate în aceeași zi.

Eu mereu sunt optimist. Avem de muncă, sunt foarte multe de realizat. Când vom avea spectatorii în tribună, va fi cu totul altceva”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.

The post Laurențiu Reghecampf rămâne optimist după eliminarea Universității Craiova din Conference League: „Acum, trebuie să îi îmbărbătez pe jucători!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă