Laurențiu Reghecampf poate câștiga peste zece milioane de dolari! Suma uriașă pe care a negociat-o cu Al Ahli. Detaliile contractului

1 lună in urmă 3

Laurențiu Reghecampf a rămas în zona arabă și a semnat cu Al Ahli, care i-a promis un contract excelent, din moment ce tehnicianul poate să câștige chiar 12 milioane de dolari.

Fostul antrenor de la FCSB, ajuns acum la vârsta de 45 de ani, va primi patru milioane de dolari pe an la Al Ahli, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de ProSport. Înainte de înțelegerea cu Al-Ahli, locul șapte în campionat, Laurențiu Reghecampf s-ar fi implicat în negocierile pentru vânzarea unui club din Liga 2.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Laurențiu Reghecampf, ce lovitură! Tehnicianul poate încasa 12 milioane de dolari de la Al Ahli

Dacă își va duce contractul la bun sfârșit, atunci Laurențiu Reghecampf se umple de bani și va încasa nu mai puțin de 12 milioane de dolari din înțelegerea cu Al Ahli, scrie Digi Sport.

Anamaria Prodan, soția antrenorului român, a postat pe rețelele sociale mesajul „Te iubim, regele nostru! Suntem foarte mândri de tine! Ești cel mai bun”, dând de înțeles că Reghe a parafat noul acord.

Laurențiu Reghecampf a refuzat propunerea celor de la Iași, iar înainte ca șefii clubului din Copou să-l contacteze, tehnicianul a fost dorit insistent pe banca Universității Craiova.

Al Ahli are planuri mari cu Laurențiu Reghecampf, din moment ce acum este doar pe locul 7, după 24 de etape, cu 35 puncte, cu 13 mai puţin decât liderul Al Hilal.

Gloria Bistrița, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al-Wahda și Al-Wasl sunt echipele antrenate de Laurențiu Reghecampf.

The post Laurențiu Reghecampf poate câștiga peste zece milioane de dolari! Suma uriașă pe care a negociat-o cu Al Ahli. Detaliile contractului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă