Laurențiu Reghecampf nu mai vine la Universitatea Craiova! Care e noua destinație: „L-a sunat aseară și i-a spus asta”

1 lună in urmă 28

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dezvăluit că sosirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova nu se va mai produce. Mutarea era aproape realizată, dar totul s-a schimbat în cursul zilei de ieri.

Reghecampf, antrenor în vârstă de 45 de ani, ar urma să semneze cu un club din Qatar.

Motivul pentru care „Reghe” nu vrea să mai revină în Liga 1? Evitarea scandalurilor din fotbalul românesc, inclusiv soția sa, Anamaria Prodan, fiind implicată acum într-un conflict cu familia Becali din cauza transferului lui Dennis Man la Parma.

„L-a sunat aseară și i-a spus că nu mai vine în România”

Până aseară știam că Laurențiu Reghecampf vine la Craiova. Aseară eram cu Adrian Thiess la o terasă și Reghe l-a sunat că nu mai vine în România. Pleacă în Qatar. El și Mihai Rotaru au fost în concediu în Dubai și au stat foarte mult timp împreună, era foarte aproape să semneze cu Craiova, dar în ultimul moment a zis că nu mai vrea să vină în scandalul din România”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Dumitru Dragomir, despre situația celor de la Universitatea Craiova: „Vă zice asta un om bun de fotbal”

„Oricine vine la Universitatea Craiova, nu va avea rezultatele lui Corneliu Papură. Craiova nu e echipă de primul loc. La ce condiții are, Craiova este peste Steaua (n.red. – FCSB), e cea mai tare echipă din România, dar echipa nu câștige din cauza mijlocașilor. Vă zice un om bun de fotbal.

E imposibil ca mijlocașii să nu rămână în fața fundașilor centrali, când conduceau cu 1-0. S-au aruncat în atac, toți pasează în lateral, nu pasează nimeni în profunzime. Dacă aș aduce pe cineva, nu l-aș da afară pe Papură, l-aș păstra în echipă” a mai declarat Dragomir.

Cert e că Papură nu e apreciat de către fani, galeria dorind insistent un alt antrenor la formația din Bănie: „Îl somam pe Mihai Rotaru să numească un antrenor demn de Universitatea Craiova şi să înceteze să se joace de-a gigi becali cu marionetele şi sifoanele Corneliu Papura şi Cornel Blejan, pentru că la Craiova nu merge”.

 

 

 

The post Laurențiu Reghecampf nu mai vine la Universitatea Craiova! Care e noua destinație: „L-a sunat aseară și i-a spus asta” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă