Laurențiu Reghecampf, lovitura finală pentru Anamaria Prodan: „S-a dus la cel mai tare impresar din România, Giovanni Becali!”. Cum este văzută trădarea momentului în fotbalul românesc | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 18

După ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf va semna cu impresarul Giovanni Becali, în urma divorțului de Anamaria Prodan, Dumitru Dragomir a spus la ProSport Live că tehnicianul nu a făcut o alegerea proastă.

Antrenorul Universității Craiova este hotărât să semneze cu Giovanni Becali, după cum a dezvăluit chiar impresarul. Momentan, între cei doi, există o înțelegere verbală.

Laurențiu Reghecampf a vorbit la telefon cu Giovanni Becali, iar impresarul i-a spus că va face o conferință de presă după semnarea contractului.

Laurențiu Reghecampf, lovitura finală pentru Anamaria Prodan: „S-a dus la cel mai tare impresar din România, Giovanni Becali!”. Cum este văzută trădarea momentului în fotbalul românesc

Acum, Dumitru Dragomir afirmă că, în cazul în care această înțelegere se va concretiza, Reghe se duce de la un impresar bun, Anamaria Prodan, la un impresar mai bun, Giovanni Becali.

„Dă-mi voi să nu cred, iar dacă este adevărat, nu s-a dus la un impresar prost. Reghecampf s-a dus la cel mai tare impresar pe care îl are țare asta (n.n. Giovanni Becali), de departe. Și Prodanca este tare de tot, omu dracului. N-a scos mizeria la suprafață! Vizavi de Reghe s-a temperat și este de felicitat, dar a depășit măsura uneori. Bine a făcut (n.n. râde)”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

The post Laurențiu Reghecampf, lovitura finală pentru Anamaria Prodan: „S-a dus la cel mai tare impresar din România, Giovanni Becali!”. Cum este văzută trădarea momentului în fotbalul românesc | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă