Laurențiu Reghecampf, la petrecere la o zi după ce a părăsit-o pe Anamaria Prodan! Cum s-a distrat după ce a anunțat divorțul de impresară | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 19

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Uniligaversității Craiova, a anunțat oficial că a decis să se despartă de soția sa, impresara Anamaria Prodan.

Vestea a venit ca un șoc, dar antrenorul nu pare afectat de despărțire. El a petrecut la doar o zi după anunțul divorțului, au aflat în exclusivitate surse ProSport.

Laurențiu Reghecampf le-a spus jurnaliștilor de la CANCAN.RO despre viitorul său și a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, la petrecere la o zi după ce a părăsit-o pe Anamaria Prodan! Cum s-a distrat după ce a anunțat divorțul de impresară

Actele de divorț au fost depuse deja și Reghe arată că nu mai există cale de întoarcere.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, conform CANCAN.RO.

Pe 11 octombrie, la doar o zi după acest anunț neașteptat, ProSport a aflat că Laurențiu Reghecampf a participat la un chef organizat de Team Managerul Universității Craiova, Lucian Pretorian, care a împlinit, vârsta de 39 de ani.

(Lucian Pretorian – Team Manager la Universitatea Craiova)

Lucian Pretorian a fost sărbătorit și de colegii săi de la Universitatea Craiova. Pe site-ul clubului a fost postat un mesaj special pentru Team Managerul echipei din Bănie.

„Astăzi, 11 octombrie 2021, team-managerul Universității Craiova împlinește vârsta de 39 de ani. Clubul nostru îi dorește lui Lucian multă sănătate, fericire alături de cei dragi și cât mai multe succese în familia alb-albastră alături de care este în permanență.

Mulți dintre voi l-ați văzut pe Lucian pe banca tehnică a Științei în cele 90 de minute de joc din fiecare săptămână. Însă, adevărata muncă de team-manager este cea din afara celor 90 de minute, când pe prim-plan este întreg lotul de jucători plus stafful tehnic. Seriozitatea, organizarea și pofta de muncă sunt cele 3 elemente care îl caracterizează foarte bine pe Lucian. În definitiv, totul este pentru Știința”, scrie pe site-ul clubului Universitatea Craiova.diver

The post Laurențiu Reghecampf, la petrecere la o zi după ce a părăsit-o pe Anamaria Prodan! Cum s-a distrat după ce a anunțat divorțul de impresară | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă