Laurențiu Reghecampf, iritat înainte de meciul cu Baia Mare din Cupa României: „N-ar trebui să faceți glume pe acest lucru”. Întrebarea care l-a deranjat pe antrenorul Universității Craiova

1 lună in urmă 29

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, și Alexandru Crețu, mijlocașul defensiv al oltenilor, au susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Minaur Baia Mare.

Minaur Baia Mare și Universitatea Craiova se întâlnesc miercuri, 27 octombrie, de la ora 18:00, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, pe terenul echipei din Liga 3.

Înaintea acestei confruntări, Laurențiu Reghecampf a dat dovadă de seriozitate și a dorit să evite orice declarație care ar putea fi considerată ironică la adresa echipei adverse.

Laurențiu Reghecampf a intervenit peste Alex Crețu la conferința de presă înainte de Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova

„Alex, cum crezi că vor fi duelurile cu Urs, cu Văsălie, cu Oiță, Gudea? Sunt nume care nu spun mare lucru pentru fotbalul românesc”, a fost întrebarea adresată lui Alexandru Crețu.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a intervenit rapid și a răspuns în locul jucătorului său, dorind ca declarațiile din partea oltenilor să nu fie interpretate ca fiind ironii la adresa adversarilor.

„Cred că n-ar trebui să faceți glume pe acest lucru. V-am spus că nu contează numele jucătorilor sau că joacă în Liga 3. Din partea noastră vor avea parte de respect. N-avem timp de glume. Am avut o discuție cu jucătorii pe tema asta. Sunt sigur că sunt concentrați și nu vor să avem parte de o surpriză.

Respectăm culorile clubului la care suntem angajați și vom încerca să facem tot ce putem pentru a câștiga. Nu există acum să facem o comparație între echipa pe care o vom întâlni mâine și echipele întâlnite înainte. Întâlnim Baia Mare, îi respectăm și trebuie să ne calificăm”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

The post Laurențiu Reghecampf, iritat înainte de meciul cu Baia Mare din Cupa României: „N-ar trebui să faceți glume pe acest lucru”. Întrebarea care l-a deranjat pe antrenorul Universității Craiova appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă