Laurențiu Reghecampf, cadou ”dulce” din partea Corinei Caciuc, la 47 de ani. Mesajul postat de antrenor

1 săptămână in urmă 17

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Laurențiu Reghecampf, cadou ”dulce” din partea Corinei Caciuc, la 47 de ani. Mesajul postat de antrenor

Galerie Foto

Fostul antrenor al celor de la FCSB și Universitatea Craiova, care a negat recent că ar fi avut un conflict cu patronul oltenilor Mihai Rotaru, a avut parte de un cadou ”dulce”, printre altele, din partea Corinei Caciuc, actuala sa parteneră de viață.

Reghe a primit un tort, învelit în ciocolată, ornat într-un mod deosebit, cadou care l-a mișcat pe antrenor. Acesta a postat o fotografie grăitoare pe contul său de Instagram, alături de cadoul ”dulce”, dar și cu un mesaj adresat celei care i-a dăruit un băiețel, Liam: ”Te iubesc Inima!”.

Laurențiu Reghecampf neagă un conflict cu Mihai Rotaru: ”Nu m-a dat afară. Au fost alte motive”

Altfel, Reghecampf continuă să producă vâlvă în fotbalul românesc. După ce s-a vehiculat faptul că plecarea sa de la Craiova ar avea legătură cu un conflict iscat între el și patronul Mihai Rotaru, antrenorul a ieșit public și a exprimat versiunea sa.

Reghe a invocat faptul că a avut foarte mult ghinion cu accidentarea mai multor jucători de bază. În același timp, acesta consideră că rezultatele înregistrate de olteni sub comanda sa, în condițiile date în acel moment, au fost unele foarte bune.

Antrenorul a declarat că nu a ajuns la un numitor comun cu Mihai Rotaru, așa că a decis să nu mai continue mandatul. Nicidecum nu s-a pus problema unui scandal, soldat cu distrugerea unei prietenii vechi.

Din informațiile Digi Sport, Mihai Rotaru ar fi dorit să dea afară mai mulți oameni din staff-ul lui ”Reghe”, însă antrenorul nu a fost deloc de acord.

”La ceea ce mi s-a oferit și la ceea ce am avut în perioada în care am fost acolo, cred că am făcut rezultate foarte bune. Am avut și foarte mulți jucători accidentați. Nu s-au adus jucători în perioada de iarnă când trebuia să se aducă, mai ales că se accidentase și Houri în ultima zi de cantonament. Așa s-a întâmplat, nu mai contează.

Am în continuare o relație foarte bună cu Mihai Rotaru, dar în momentul când ai un subiect de discutat și nu ești pe aceeași lungime de undă, am încercat să nu ajungem la alte discuții care nu își au rostul. De aceea a fost cel mai bine să ne despărțim.

Este făcută o imagine foarte proasă a jucătorilor. În ultimii treni s-au schimbat foarte mulți antrenori, dar jucătorii au rămas. Vă spun cu mâna pe inimă că jucătorii n-au nicio implicare în schimbarea unul antrenor. Poate nu-l cunoașteți foarte bine pe Mihai Rotaru.

Nu cred că vreodată ar întreba el vreun jucător dacă să schimbe vreun antrenor. Sau să meargă vreun jucător la patron și să spună că antrenorul nu e bun. Lucrul ăsta cred că s-a făcut din cauza zvonurilor care sunt pe lângă echipă. Eu am fost în interior și vă spun că jucătorii nu au nicio implicare în schimbarea antrenorului.

Niciodată nu m-a dat pe mine Mihai Rotaru afară. Au fost alte motive pe care nu are rost să le mai discut. E ceva de domeniul trecutului. Prietenia mea cu Mihai nu are nicio legătură cu ce a apărut. Eu cu Mihai am hotărât să închidem contractul, dar Mihai nu a vrut niciodată ca eu să plec de la Craiova”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Prosport Live.

Etichete: laurentiu reghecampf , neftci baku , corina caciuc , laurentiu reghecampf neftci baku


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă