Laurențiu Reghecampf, atenționat de Anamaria Prodan în direct, la TV: „Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi”

1 săptămână in urmă 40

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în divorț. În timp ce antrenorul păstrează tăcerea cu privire la despărțirea de soție și la povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Corina Caciuc, vedeta face zilnic noi dezvăluiri despre viața personală, despre mariajul ei de 15 ani care s-a sfârșit. La cea mai recentă apariție la TV, aceasta l-a atenționat pe antrenor.

Duminică, 21 noiembrie, Anamaria Prodan a fost invitată la Realitatea Plus unde a anunțat că a devenit acționară la două noi televiziuni din România. Impresara se dedică acum vieții personale, a investit în multe afaceri de când a anunțat separarea de Laurențiu Reghecampf. A cheltuit un milion de euro pe criptomonede, dar a deschis și un magazin de băuturi alcoolice în apropierea Bucureștiului.

Chiar dacă e preocupată de cariera sa, Anamaria Prodan nu uită se situația prin care trece, de despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Și în cadrul apariției la televiziunea Realitatea Plus a vorbit despre divorțul de acesta.

„Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată”

„Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. Eu veneam dintr-o căsnicie din care ieșisem de doi ani. Nu a știu nimeni. Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele”, a spus impresara.

„Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!”, a mai declarat vedeta.

anamaria-prodan-si-laurentiu-reghecampf-acte-divort-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Băi, Albă ca Zăpada, trezește-te!”

Întrebată dacă face față întregii situații, dacă suferă mult după despărțire, Anamaria Prodan spune că abia acum conștientizează totul, după o lungă perioadă în care nu a crezut toate zvonurile care s-au dovedit a fi adevărate. Laurențiu Reghecampf e într-o relație cu Corina Caciuc, femeia care în curând îi va dărui un copil.

„De ce aș fi dărâmată sau la pământ? Arăt mai bine ca oricând, nu ți se pare? La început a fost puțin ciudat pentru că nu știam ce se întâmplă, pentru că eram înconjurată de minciună și dormeam. Am dormit profund, dar după aceea am avut alături niște oameni care mi-au zis «Băi, Albă ca Zăpada, trezește-te!». Și atunci m-am trezit într-o realitate cruntă. Așa cum am spus mereu, alegerile ieftine se plătesc foarte scump. Pentru mine cel mai important lucru de pe pământ este familia și așa va rămâne pe viață.

Este firesc ca după 16 ani în care construiești imperii, spargi bariere să doară ce se întâmplă. Eram o echipă indestructibilă la nivel de orice!”, a spus Anamaria Prodan, pentru emisiunea „Realitatea Sportivă”.

„Cel mic nu merge încă la școală”

În aceeași emisiune, Anamaria Prodan a dezvăluit că cel care suferă cel mai mult din cauza divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf este Laurențiu jr, fiul ei și al antrenorului. În plus, băiatul nu merge la școală, ci face cursuri online. „Cel mic nu merge încă la școală. Noi am făcut cerere specială să facă încă învățământ on-line. De ce? Pentru că se duce la școală și toți copiii râd.

Fetele au plecat în America, dar știu tot ce se întâmplă. Noi am sperat că se va trezi și celălalt partener din somnul de veci. Dar nu se va mai trezi, deși mi-aș dori pentru el. Eu niciodată nu m-am uitat la lumea asta de proastă factură. Eu râdeam de fătucile astea și îmi avertizam jucătorii ca nu cumva să cadă în păcat”, a mai povestit vedeta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă