Laurențiu Reghecampf a fost contactat de Poli Iași! Salariul uriaș propus de moldoveni

1 lună in urmă 4

reghereghe

Formația din Copou este la pământ în acest moment din toate punctele de vedere, iar salvarea de la retrogradare reprezintă principalul obiectiv al echipei în acest sezon!

MARŢI, 09 MARTIE 2021, 15:25

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Lovită din toate părțile în ultima perioadă, Poli Iași este departe de echipa care juca anii trecuți în cupele europene și care reușea să prindă play-off-ul Ligii 1 datorită unor evoluții consistente sub comanda lui Flavius Stoican. După scandalul din ultimele săptămâni și după evoluțiile catastrofale din acest sezon, ieșenii par că sunt deciși să facă totul pentru a redresa echipa, iar aducerea unui antrenor cu experiență reprezintă principalul obiectiv al conducerii în acest moment.

Potrivit informațiilor Pro Sport, Poli Iași ar fi luat legătura cu fostul tehnician al FCSB-ului, Laurențiu Reghecampf. Liber de contract după despărțirea de Al Wasl, Reghe a mai fost dorit în această iarnă și de CSU Craiova, dar pretențiile antrenorului au fost considerate mult prea mari de către Mihai Rotaru. Acum, formația din Copou a venit și ea cu o ofertă destul de avantajoasă pentru Reghe...

Vezi continuarea articolului pe realitateasportiva.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă