Laurențiu Reghecampf a dezvăluit de ce nu mai joacă Alexandru Mateiu la Universitatea Craiova: „Trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflați pe postul lui”

1 lună in urmă 21

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni și a vorbit, printre altele, despre situația lui Alexandru Mateiu, mijlocașul central în vârstă de 31 de ani al oltenilor.

Universitatea Craiova și CS Mioveni se vor întâlni sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 19:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1.

Alexandru Mateiu nu a mai jucat pentru Universitatea Craiova de mai bine de o lună. Acesta a evoluat în meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, disputat pe 20 septembrie.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit de ce nu mai joacă Alexandru Mateiu la Universitatea Craiova

După acea partidă, atât Alex Mateiu, cât și Mihai Bălașa au fost excluși din lot de către Laurențiu Reghecampf.

La mai bine de o lună după acea decizie, Laurențiu Reghecampf a declarat că Alexandru Mateiu nu a mai jucat în ultima perioadă la Universitatea Craiova pentru că este accidentat.

„Mateiu este accidentat de două săptămâni, are o fractură la degetul mic de la picior. Deci lipseşte din cauza unei probleme medicale, dar în acelaşi timp şi el trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflaţi pe postul lui”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de meciul cu CS Mioveni

Laurențiu Reghecampf nu își subestimează adversara, pe CS Mioveni, despre care spune că va merge pe „Ion Oblemenco” să câștige cel puțin un punct.

„Este o partidă importantă pe care clar ne dorim să o câştigăm pentru a continua parcursul bun pe care îl avem. Concentrarea este bună, motivaţie există şi ne dorim să ajungem cât mai aproape de CFR Cluj. În momentul de faţă CFR are multe puncte în faţa noastră şi e normal să fie favorită la câştigarea titlului. Dar noi încercăm să ajungem cât mai aproape de ei.

Mioveni este o echipă foarte bine organizată care va încerca să câştige punct sau puncte aici. Sunt sigur că nu va fi un meci uşor. Orice echipă care joacă împotriva noastră se motivează foarte mult, toate îşi doresc să se impună aici. Dar pentru noi e important să încercăm să ne impunem jocul nostru”, a spus Laurențiu Reghecampf.

The post Laurențiu Reghecampf a dezvăluit de ce nu mai joacă Alexandru Mateiu la Universitatea Craiova: „Trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflați pe postul lui” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă