Laurențiu Brănescu s-a plâns de frig, după ce a jucat la -9 grade. Răspuns tăios când a fost întrebat de Cristiano Ronaldo

1 lună in urmă 34

Daniel Pancu și-a pus mari speranțe în Laurențiu Brănescu, portar care a avut contract cu Juventus și care se laudă cu o fotografie în care apare cu starul Cristiano Ronaldo. Noua achiziție a debutat la Poli Iași în partida cu FC Botoșani și a încasat un gol în minutul 89. Portarul gazdelor s-a plâns de frig și a spus că este dezamăgit că echipa lui a pierdut și a ajuns pe ultimul loc.

Poli Iași și FC Botoșani au mers cap la cap până în finalul partidei. Tabela a fost imaculată până în minutul 89 când oaspeții au dat lovitura prin albanezul Fili. A fost singurul moment în care Laurențiu Brănescu, noul transfer al lui Daniel Pancu, a fost învins.

„Este o înfrângere nemeritată. Ne-am apărat bine și am avut ocazii, dar nu am reușit să marcăm. Meciul se termină când fluieră arbitrul. Au venit mulți jucători noi în această perioadă și trebuie să ne ridicăm la un nivel cât mai bun”, a declarat Laurențiu Brănescu,

Partida s-a disputat pe un frig teribil. Termometrul a arătat minus 9 grade, dar la nivelul gazonului, din caua vântului, s-au simțit chiar minus 16 grade.

„În primul rând am înghețat. A fost foarte frig. Eu spun că am evoluat destul de bine, după 6 luni în care m-am antrenat acasă. Sunt fericit pentru reușita personală, dar din păcate rezultatul nu ne avantajează. Mă așteptam la un ritm mai bun, dar probabil și frigul a fost de vină.

Cum este trecerea de la Cristiano Ronaldo la campionatul românesc?

Eu vin din Scoția. Trecerea este de la Rangers și Ianis Hagi… eu de acolo vin. Mi se pare că la Iași este un grup care poate crește. Foarte importante vor fi partidele din play-out. Cred că putem să facem o echipă competitivă. Vor fi foarte importante meciurile directe”, a mai spus Brănescu.

Poli Iași se află pe ultimul loc în Liga 1 cu 15 puncte după 17 puncte. FC Botoșani a urcat pe poziția a opta la trei puncte de locul de play-off.

The post Laurențiu Brănescu s-a plâns de frig, după ce a jucat la -9 grade. Răspuns tăios când a fost întrebat de Cristiano Ronaldo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă