Laurențiu Brănescu, extrem de sincer după o nouă înfrângere a lui Poli Iași: „E cea mai nasoală statistică pe care am avut-o vreodată!”

1 lună in urmă 1

Laurențiu Brănescu, portarul în vârstă de 26 de ani al lui Poli Iași, s-a declarat dezamăgit după eșecul cu FC Argeș, scor 1-2.

FC Argeș și Poli Iași s-au întâlnit în etapa cu numărul 26 din Liga 1, iar piteștenii au învins cu scorul de 2-1, după dubla lui Malele (min. 7 și min. 47). Pentru Poli Iași a marcat Duranovic, în minutul 88.

La finalul partidei, portarul moldovenilor a recunoscut că nici el, nici echipa nu traversează o perioadă prea bună, însă este surprins de faptul că la antrenamente totul merge bine și acest lucru nu se reflectă în meciuri.

Laurențiu Brănescu, sincer după FC Argeș – Poli Iași 2-1

„Prea multe nu sunt de comentat. În situația în care suntem, importante sunt punctele. Din păcate, am mai pierdut un meci, nu mai e o noutate la noi. La antrenament, toți dăm totul. Nu câștigăm duelurile și dacă nu câștigi duelurile, nu poți să câștigi un meci. Acolo suferim foarte mult. Important e să încerc să nu mai iau goluri, pentru că statistica e cea mai nasoală pe care am avut-o vreodată.

(n.r. despre scandalul de la Iași amplificat în presă) Nu trebuie să te intereseze ce se întâmplă în afara terenului. Joci pentru tine, nu pentru domnul primar sau pentru antrenor”, a spus Laurențiu Brănescu, la flash-interviurile de după meci.

Întrebat cum pot fi rezolvate problemele de la Poli Iași, portarul moldovenilor a răspuns: „Nu știu ce să zic, în momentul de față. No comment!”.

„Nu trebuie să ne ducem victimă sigură la nimeni. Trebuie să dăm totul și să ne agățăm de orice”, a mai spus Laurențiu Brănescu.

Andrei Cristea, mesaj clar pentru conducerea lui Poli Iași: „Greșelile pe care le-au făcut ne costă! Este problema lor, să se descurce!” Marian Rada, dezamăgit după înfrângerea cu FC Argeș: „Mă deranjează asta!”. Ce mesaj i-a transmis lui Andrei Cristea

The post Laurențiu Brănescu, extrem de sincer după o nouă înfrângere a lui Poli Iași: „E cea mai nasoală statistică pe care am avut-o vreodată!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă