Laura Pristaviță: „Am încredere în forța grupului!”

1 lună in urmă 1

HANDBAL  ·  TURNEUL PREOLIMPIC

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2021, 10:42 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 11:24

Laura Pristăviță, jucătoarea Gloriei Bistrița, e optimistă că echipa națională se va califica la Jocurile Olimpice

Revenită la echipa națională după ce nu a participat la Euro 2020, centrul Gloriei Bistrița Laura Pristăviță e încrezătoare înainte de turneul preolimpic. „A fost o săptămână destul de încărcată, atât fizic, cât și mental. E o emoție care zburdă în grupul acesta de câteva zile. Am ajuns în Muntenegru cu o atmosferă pozitivă și simt că există o încredere destul de mare în capacitatea noastră de a ne califica”, spune Laura.

Testele RT-PCR le dă ceva emoții fetelor, dar trec și peste acest impediment. ”Pandemia nu e deloc plăcută ca sportiv. Joci în săli goale, lipsesc spectatorii, suporterii, încurajările. Datoria noastră e să jucăm și să ne bucurăm de sport”. Încheie pe un ton super optimist. „Cred cu tărie în puterea grupului și în valoarea noastră!”.

Naționala feminină de handbal nu a reușit niciodată să se califice la două turnee olimpice consecutive. Echipa speră să spargă acum această barieră și să ajungă în Japonia. ”Tricolorele” sunt cotate însă cu a treia șansă, după Norvegia și Muntenegru. 

Citește mai multe știri despre handbal:

UPDATE Testul RT-PCR al portarului Denisa Dedu a ieșit negativ și revine în lot alături de Cristina Laslo„Tricolorele” au plecat la Podgorica » Șeful delegației este președintele Dedu!

Româncă, amanta unui bărbat, locuia în aceeași casă cu soția acestuia. Motivul pentru care el a fost numit „escrocul perfect„

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă