Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a născut un băiețel. Ce nume a ales pentru acesta

1 săptămână in urmă 11

Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a devenit pentru prima oară mama. Aceasta a adus pe lume în această dimineață, un băiețel perfect sănătos, pentru care a ales și numele.

Laura a devenit mamă în această dimineață, în jurul orei 11. A dus pe lume un băiețel perfect sănătos. A născut prin cezariană și, din fericire, nu a întâmpinat niciun fel de probleme și totul a decurs ca la carte. Atât mama, cât și bebelușul sunt bine.

Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a născut un băiețel. Ce nume a ales pentru acesta

Băiețelul a cântărit 3720 de grame și este foarte bine. Prezentatoarea și soțul ei au ales deja și numele micuțului. Potrivit spynews.ro, băiețelul va purta un nume cu o semnificație pentru ambii părinți și anume, Vladimir.

Zilele trecute, Laura a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își anunță prietenii că se pregătește pentru momentul important.

„Nu mi-am terminat nici acum bagajul pentru maternitate, dar sunt liniștită, deoarece am pregătit cel mai important bagaj: kitul de celule stem. Ne tot întrebăm ce fel de părinți vom fi oare.

Un lucru știm cert: genul de părinți care nu își asumă riscuri aiurea. Deoarece paza bună trece primejdia rea. Deoarece e bine să ai o asigurare, o plasă de siguranță. Iar noi o preferăm pe cea mai solidă”, a scris aceasta pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă