Laude pentru Marius Șumudică din partea unui fost campion al Turciei: ”E un an fantastic pentru el”

2 luni in urmă 2

Fotbal Club, 5 ianuarie, 18:30, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Pancu crede că o clasare în primele șase ar fi cu adevărat o performanță pentru echipa lui Marius Șumudică.

Daniel Pancu: ”E un campionat foarte puternic”

„Am văzut și eu că a câștigat cu 2-0. E un an fantastic pentru el, cred că e antrenorul român al momentului. E chiar incredibil, da, îți spun singur. Au fost 16 etape, campionatul e foarte lung. E un campionat foarte puternic, greu, cu foarte mulți jucători de valoare. E un campionat imprevizibil pe care el îl stăpânește foarte bine în momentul de față.

Au mai fost situații, mai e și Hatayspor care e în spatele lor, acolo e un fost coleg de-al meu antrenor. Surprize de genul acesta au mai fost. Singura echipă mai mică, la care am jucat și eu, e Bursa, care a reușit să câștige campionatul cu Giani Kiriță. Cred că e ultima surpriză. Dacă va termina în primele șase sezonul acesta, poate fi considerată o performanță uriașă”, a spus Daniel Pancu, la Liga DigiSport.

Gaziantep este lider, cu 31 de puncte, la egalitate cu Beșiktaș, care are un meci mai puțin. Clubul la care mai evoluează românii Alexandru Maxim și Alin Toșca poate fi depășit de Galatasaray și Fenerbahce, care au, de asemenea, un meci în minus.

Pentru Gaziantep urmează meciul cu Sivasspor, ocupanta locului 13, programat pe 9 ianuarie.

Etichete: marius sumudica , daniel pancu , gaziantep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă