Laszlo Boloni, repriză de coșmar în Grecia: „Toate s-au întors împotriva noastră!” Panathinaikos pierde cu Aris și se îndepărtează de locurile de Europa

4 săptămâni in urmă 21

Panathinaikos a pierdut cu Aris Salonic, 1-2, iar echipa lui Laszlo Boloni se îndepărtează de locurile de Europa, deși a condus timp de o oră cu rivala pentru podium. Cristi Ganea a jucat pe final pentru oaspeți.

Laszlo Boloni nu are deloc liniște în Grecia. Panathinaikos a pierdut și cu Aris Salonic, după eșecul așteptat cu marea rivală de la Olympiacos, din etapa trecută. „Verzii” au condus cu 1-0 timp de o oră, dar au avut o repriză secundă de coșmar.

Numele lui Boloni este legat de un proiect grandios al maghiarilor. Viktor Orban, premierul Ungariei, a cerut investiții masive la Târgu Mureș, acolo unde s-ar putea naște un rival pentru granzii din Liga 1, FCSB, CFR Cluj sau Craiova.

Laszlo Boloni, repriză de coșmar în Grecia: „Toate s-au întors împotriva noastră!” Panathinaikos pierde cu Aris

Sankhare a marcat în minutul 31 pentru gazde, iar Panathinaikos a a vut noroc în prima repriză, când Aris a ratat un penalty, prin Manos.

Repriza secundă a fost de coșmar. La zece minute de la reluare, Mauricio (Panathinaikos) a fost eliminat.

Apoi, în numai trei minute, Aris a marcat de două ori prin Manos şi Garcia.

„Eliminarea unui jucător precum Mauricio a fost decisivă. A rupt puținul echilibru pe care l-am avut în joc cu Aris. A fost un joc în care multe lucruri s-au întors împotriva noastră. Ar trebui să jucăm mai bine și să avem posesia mingii.

Pe de altă parte, un penalty a fost dat în ultimele minute ale reprizei, chiar dacă a fost ratat. Apoi am avut eliminarea, iar lucrurile s-au întâmplat în detrimentul nostru. Trebuie să rămânem uniți pentru a rămâne puternici.

Poate face lucrurile mai dificile pentru Europa, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Să nu uităm că jucăm într-un alt campionat, scopul nostru este să vedem unde putem merge în acest turneu”, a declarat Boloni la finalul meciului.

După 30 de meciuri jucate, Panathinaikos este pe locul 5 în play-off, cu 49 de puncte. AEK Atena, cu 52 de puncte, este ocupanta locului 3, în timp ce Olympiakos conduce cu 76 de puncte.

FT: Panathinaikos 1-2 Aris

Aris are back to winning ways, Mantzios side came back in the 2nd half to triumph over 10 man Panathinaikos at Leoforo with Manos and Garcia scoring two goals in 3 minutes#PAOARIS #SLGR pic.twitter.com/a8KYXong6A

— Hellas Football (@HellasFooty) April 18, 2021

The post Laszlo Boloni, repriză de coșmar în Grecia: „Toate s-au întors împotriva noastră!” Panathinaikos pierde cu Aris și se îndepărtează de locurile de Europa appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă