Laszlo Boloni, a patra victorie consecutivă! Panathinaikos se apropie la cinci pași de podium

1 lună in urmă 24

Laszlo Boloni se apropie de podiumul campionatului din Grecia, după victoria cu OFI Creta, obținută prin golurile lui Schenkeveled și al lui Kampetsis.

După ce a câștigat cu fosta echipă a lui Steliano Filip, revenit între timp la Dinamo, Panathinaikos a trecut, între altele, și de Aris Salonic, echipă la care joacă Cristi Ganea.

Laszlo Boloni are o singură înfrângere în ultimele nouă partidei, iar grecii se pot felicita că au ales să meargă pe mâna românului, după ce acesta a fost dat afară surprinzător de belgienii de la Gent.

Laszlo Boloni, a patra victorie consecutivă! Panathinaikos se apropie la cinci pași de podium

 

Panathinaikos câștigă cu OFI Creta, 2-0, iar echipa din Atena ajunge la 31 de puncte după 18 meciuri jucate.

Gazdele au deschis scorul prin Schenkeveld, în minutul 32, și l-au majorat cu trei minute înaintea finalului, prin Kampetsis.

Oaspeții au fost aproape să dea lovitura la un singur minut de la deschiderea scorului, dar golul lui Sardinero a fost anulat pe motiv de offside.

Panathinaikos ajunge, astfel, la doar patru pași de PAOK și cinci puncte diferență de Aris, echipa de pe locul 3.

Panathinaikos este a doua echipă din Grecia pe care Boloni o antrenează, după PAOK Salonic.

Românul a preluat conducerea tehnică a echipei Panathinaikos Atena pe 19 octombrie 2020, când l-a înlocuit pe spaniolul Dani Poyatos, care a fost dat afară după doar trei luni de colaborare şi după disputarea a trei meciuri în campionat, soldate cu o remiză şi două eşecuri.

Contractul este pentru un an și jumătate. Nu ne-am putut înțelege într-o singura zi, deoarece situația nu a permis întâlniri personale. Am discutat cu președintele pentru a prelua echipa luni, după ce am avut grija de treburile mele personale.

Proprietarul echipei și-a prezentat ideile, vrea că echipa clubului să-și ocupe locul de drept în fotbalul din Grecia, așa că sunt conștient de așteptări.

Desigur, este imposibil să schimb lucrurile din prima, pe de o parte pentru că nu sunt un magician și, pe de alta parte, cred în munca, nu în hocus pocus
Laszlo Boloni

The post Laszlo Boloni, a patra victorie consecutivă! Panathinaikos se apropie la cinci pași de podium appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă