Laszlo Balint, ofticat de înfrângerea la limită cu CFR Cluj. „Am dominat campioana de la un capăt la celălalt”

4 săptămâni in urmă 33

Laszlo Balint s-a declarat ofticat de rezultatul partidei cu CFR Cluj, pe fondul jocului foarte bun prestat de elevii săi. UTA Arad a pierdut cu 0-1, după un gol fantastic marcat de Alexandru Chipciu, și a bifat prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon din Liga 1.

În urma acestui rezultat, UTA Arad este pe locul 7, cu 16 puncte. O victorie i-ar fi propulsat pe locul trei în clasament, ocupat în acest moment de Farul Constanța.

În etapa viitoare, UTA Arad va juca pe terenul celor de la Dinamo, sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 16:30.

Laszlo Balint, optimist după înfrângerea cu CFR Cluj

Antrenorul celor de la UTA  Arad, Laszlo Balint, este de părere că echipa sa a dominat partida din prima până în ultima fază. Astfel, rezultatul este unul „mincinos”, iar echipa sa ar fi meritat cel puțin un punct din acest duel.

„Pot să fiu mulţumit de efortul băieţilor şi cum au interpretat planul tactic într-un meci împotriva campioanei. Cred că s-a văzut că am controlat campioana aproape de la ca un capăt la celălalt, meciul a fost decis de o superexecuţie a unui jucător care are un CV important, un salariu imens, nu degeaba. Era greu să revenim. Știm că CFR e o echipă pragmatică”, a declarat Laszlo Balint, după partida cu CFR Cluj.


Caseta de meci: UTA Arad – CFR Cluj 0-1 (Chipciu 27)

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic (Mercioiu 89), Erico, Benga, Baravykas – Passaglia (Antal 63), Batha – Ubbink, Miculescu (Isac 46), Roger – I. Hora
Rezerve: Balauru, Shliakov, Medimorec, Bustea, Vorobjovas, Mercioiu, Isac, Antal, C. Mihai
Antrenor: Laszlo Balint

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, A. Burcă, Bouhenna, Camora – Culio (Cestor 85), Bordeianu, A. Păun (Ștefan 75) – Petrila (Gîdea 85), V. Costache (Boateng 64), Chipciu
Rezerve: Hindrich, Fl. Ștefan, Graovac, D. Ciobotariu, Boateng, Gîdea, Fica, Gondiu
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: „Francisc Neuman” (Arad)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Mitruţi Daniel (Craiova)

The post Laszlo Balint, ofticat de înfrângerea la limită cu CFR Cluj. „Am dominat campioana de la un capăt la celălalt” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă