Laszlo Balint, impresionat de Adrian Petre: „Dacă o va ține tot așa, ar putea fi următorul atacant al echipei naționale!”. Antrenorul echipei UTA Arad a urmărit la TV meciul cu FC Botoșani

1 săptămână in urmă 10

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, a urmărit din fața televizorului meciul cu FC Botoșani, scor 0-0, fiind în izolare după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Arădenii au decis să îl izoleze și pe Adrian Petre, atacantul în vârstă de 23 de ani. 

UTA Arad și FC Botoșani s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1, însă niciuna dintre echipe nu a reușit să își impună jocul, iar partida s-a încehiat la egalitate, scor 0-0.

Înaintea acestei partide, Adi Petre a acuzat simptome de COVID-19 și, deși testul a ieșit negativ, staff-ul arădean nu a dorit să riște.

Laszlo Balint, impresionat de Adrian Petre

Laszlo Balint a explicat care este situația lui Adrian Petre și s-a declarat încântat de atitudinea cu are atacantul a revenit la Arad. Antrenorul a anunțat că are mare încredere că jucătorul său poate ajunge din nou la forma bună care i-a făcut pe mulți oameni de fotbal să îl numească „viitorul atacant al echipei naționale”.

„Din păcate, aseară, Adi Petre nu s-a simțit bine. I-am făcut un test rapid, a fost negativ, l-am repetat dimineață și a fost neconcludent, dar am preferat să nu riscăm. Era titular. Am considerat imperios necesar să luăm această măsură.

Dacă nu aș fi crezut în el, nu aș fi acceptat transferul lui. Toată lumea de la club are încredere în potențialul lui Adrian Petre. Ceea ce este important este că el a venit o mentalitate bună pentru viitorul lui. Sunt 100% convins că dacă o va ține pe această linie a atitudinii și a motivației va reveni la forma care l-a făcut să se remarce ca fiind un potențial atacant al echipei naționale”, a spus Laszlo Balint, la Digi Sport.

Laszlo Balint a urmărit la TV meciul UTA Arad – FC Botoșani

Antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a fost nevoit să stea în izolare, motiv pentru care a comunicat de la distanță cu staff-ul și jucătorii. Ziua meciului cu Botoșani a fost însă ultima în izolare. Acesta va reveni începând de marți la antrenamente.

„Deloc ușor! E un sentiment foarte ciudat să fii blocat în casă și să iei decizii de la distanță. Pe telefon am comunicat. Am încercat să ne adaptăm. Mă bucur că până la urmă lucrurile au decurs cât se poate de normal într-o asemenea situație.

Ne doare și pe noi acest parcurs de pe propriul stadion. Noi încercăm să ne creăm o identitate, nu este ușor, pentru că am schimbat destul de mult, au venit jucători pe parcurs, am încercat să îi integrăm din mers. Eu cred că poziția noastră în clasament este cumva conformă cu realitatea. E adevărat că am suferit pe propriul stadion, dar am reușit să adunăm destul de multe puncte în deplasare. Mai sunt ceva etape și încercăm să scoatem maximum din fiecare partidă.

Încerc să rămân concentrat pe moment și să luăm meciurile așa cum vin. Nu vreau să mă gândesc ce va fi peste 3-4-5 săptămâni. Deja încercăm să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în această săptămână. E adevărat că teoretic avem șanse la play-off, dar trebuie să ne uităm și la program”, a mai spus Laszlo Balint.

 

The post Laszlo Balint, impresionat de Adrian Petre: „Dacă o va ține tot așa, ar putea fi următorul atacant al echipei naționale!”. Antrenorul echipei UTA Arad a urmărit la TV meciul cu FC Botoșani appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă