Laszlo Balint, epuizat după victoria dramatică de la Iași: „Stau rău cu tensiunea în momentul ăsta! ” Mesajul antrenorului + Obiectivul lui Antal

1 lună in urmă 15

UTA a câștigat dramatic la Poli Iași, iar Laszlo Balint a recunoscut că se resimte. Antrenorul a declarat după meci că nu ar mai vrea să aibă parte de așa ceva. Liviu Antal spune că este foarte important ca UTA să rămână în Liga 1.

Erico și Rus au dat lovitura pe finalul partidei de la Iași, deși oaspeții au condus tot meciul. UTA câștigă în prelungiri, la fel ca la Voluntari, iar antrenorul spune că deja începe să resimtă tensiunea.

Laszlo Balint, epuizat după victoria dramatică de la Iași: „Stau rău cu tensiunea în momentul ăsta! ” Mesajul antrenorului

„Stau rău cu tensiunea în momentul ăsta. Încă două, trei meciuri ca ăsta și avem probleme mai mari.

Trebuie să îmi felicit băieții, am avut ocazii, dar am dominat autoritar. Din păcate, nu am dat gol mai repede, dar am reușit să forțăm până la final, ceea ce este admirabil.

Acum patru zile am terminat meciul în genunchi, iar acum suntem mulțumiți de ceea ce am realizat.

Iașiul a avut un portar în zi mare, dar și noi cred că puteam alege soluții mai bune. Sperăm să confirmăm acest lucru și în etapa viitoare.

Am trăit toate stările posibile în aceste prime etape din 2021, dar de asta iubim viața de ut-ist. O să vedeți că echipa asta va deveni din ce în ce mai puternică.

Avem o zi în care să ne liniștim, este foarte important să ne revenim din punct de vedere fizic. Este esențial să jucăm 94 de minute.

Nu știu și nici nu mă gândesc la transferul lui Dennis Man, cei din conducerea clubului sunt la curent”, a declarat Laszlo Balint la Digi Sport, după victoria de la Iași.

Liviu Antal, revenit în Liga 1, spune că este foarte important ca echipa să rămână în Liga 1.

„Este important să luptăm până în ultimul moment. Avem o echipă cu caractere, care s-a dăruit până în ultimul minut, iar asta s-a văzut.

Sper să ajung la forma maximă și să și înscriu, să îmi ajut echipa. Este o diferență, trec anii, fotbalul se schimbă.

Este important să fim concentrați la fiecare meci, să luam fiecare meci în parte. Important este să rămânem în prima ligă.

Încercăm să formăm o echipă competitivă, avem un grup unit, iar acest lucru se va vedea în cel mai scurt timp”, a declarat și Liviu Antal.

ECHIPELE DE START:

POLI IAȘI (4-3-3): 12. Brănescu – 5. Cană, 6. R. Popa, 3. Baxevanos, 24. Bușu – 70. Flores Knowles, 4. Mihalache, 88 Passaglia – 19. R. Onea, 28. Djuranovici, 17. Mensah

Rezerve: Brânză, Zaharia, Popadiuc, Vanzo, Lopes Cabral, Zajmovic, Moisa, Gaitan
Antrenor: Daniel Pancu

UTA ARAD (4-4-2): 93. Fl. Iacob – 26. Tomozei, 21. Erico, 18. Fl. Ilie, 22. Bustea – 10. Miculescu, 6. Albu, 5. Vorobjovas, 86. D. Rusu – 8. Antal, 9. Roger

Rezerve: Balauru, Melinte, Isac, Oroian, Roșu, Teșcan, Rus, Buhăcianu
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Emil Alexandrescu (Iași)
Arbitru: Marian Barbu

The post Laszlo Balint, epuizat după victoria dramatică de la Iași: „Stau rău cu tensiunea în momentul ăsta! ” Mesajul antrenorului + Obiectivul lui Antal appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă