Laszlo Balint, după încă un meci de coșmar la Arad: „Ne lipsesc fanii, dar nu putem să ne ascundem după asta!”

1 lună in urmă 3

UTA a mai pierdut un meci pe teren propriu, 0-1 cu CFR Cluj, iar Laszlo Balint știe de ce nou-promovata a pierdut atât de multe puncte la Arad: absența suporterilor din tribune.

Tehnicianul a recunoscut însă că nu poate da vina pe lipsa fanilor și le reproșează jucătorilor golul înscris de Vinicius, mai ales că fundașul a înscris după o fază fixă.

În plus, Laszlo Balint a recunoscut că victoria clujenilor a fost una meritată și susține că arădenii, care mai speră să ajungă în play-off-ul Ligii 1, mai au mult de muncă.

Laszlo Balint, după UTA – CFR Cluj 0-1: „Fanii ne-ar fi adus un plus de spirit!”

„Prezența fanilor ne-ar fi adus un plus de spirit, de motivație și de energie. Asta ne lipsește, dar nu putem să ne ascundem după acest lucru. Important este să luptăm la fiecare fază și să scăpăm de acest blestem pe propriul stadion”, a spus Laszlo Balint, la finalul eșecului cu CFR Cluj, scor 0-1.

„E dureros că pierdem dintr-o fază pe care am analizat-o. E a doua oară la rând când luăm gol așa, dar se întâmplă. Am pus probleme, dar din păcate n-am fructificat situațiile pe care le-am avut. Analizând tot ce s-a întâmplat, a câștigat echipa mai bună și mai experimentată”, a fost sincer antrenorul arădenilor.

„Ne doream să scoatem tot ce se putea scoate. Am fi putut să speculăm vulnerabilitățile lor, poate a lipsit ultima pasă. Sunt și părți pe care trebuie să le îmbunătățim. Și la Mediaș am făcut un meci bun, am arătat și azi că progresăm și ne îndreptăm spre ceea ce ne dorim, dar avem de muncă”, a fost mesajul lui Balint pentru jucătorii de la UTA.

The post Laszlo Balint, după încă un meci de coșmar la Arad: „Ne lipsesc fanii, dar nu putem să ne ascundem după asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă