Lăsăm Norvegia acasă? România și Muntenegru se pot califica împreună la Jocurile Olimpice! Cotă uriașă la casele de pariuri

3 săptămâni in urmă 1

România - Norvegia, totul AICIÎnfruntarea decisivă a naționalei noastre e duminică, de la 17:00, contra Muntenegrului

Calculele pentru calificare sunt simple, dar rezultatul scontat ține de domeniul miracolelor. România este obligată să învingă reprezentativa din Muntenegru la o diferență de cel puțin 5 goluri. Casele de pariuri nu le dau nicio șansă elevelor lui Adrian Vasile.

România, șansa secundă în disputa cu Muntenegru

Muntenegru este văzută cu prima șansă la victorie, având o cotă situată în jurul valorii de 1,70. România are o cotă de 2,50 la victorie. Doar că un triumf nu le este suficient „tricolorelor”, care sunt obligate să se impună la cel puțin 5 goluri. Victoria la 5 goluri are o cotă de peste 8.

România și Muntenegru, calificare la braț? Precedentul de la Rio

În 2016, la calificările pentru Jocurile Olimpice de la Rio, România și Muntenegru au făcut parte din același Turneu Preolimpic. Au învins în primele două zile țara gazdă, Danemarca și s-au calificat împreună la Rio de Janeiro. Meciul direct s-a încheiat la egalitate, scor 23-23.

Cele două naționale se pot califica și de această dată la braț. „Tricolorele” trebuie să câștige meciul de mâine la exact 5 goluri diferență. Condiția suplimentară este ca adversarele să înscrie cel puțin 25 de goluri. În acest caz, Norvegia ar fi depășită la criterul de departajare „număr de goluri înscrise”.

Clasamentul Turneului Preolimpic

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Muntenegru128-232
2. Norvegia252-522
3. ROMÂNIA124-290

Citește și alte știri din handbal: 

Cristina Vărzaru, înainte de România - Norvegia: „Cred că facem o greșeală”ȚSKA Moscova, adversara CSM București în „sferturile” Ligii Campionilor, și-a demis antrenorul!

După ce a fost dată afară de la serviciu, Luminiței i-a venit o idee de milioane. Afacerea din care s-a îmbogățit

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ion Țiriac, ajutor neașteptat pentru Sorana Cîrstea. Simona Halep nu se va bucura după acest gest
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă