Larisa Iordache, ultimele detalii despre starea gleznei stângi. Ce spune despre participarea la JO din 2024

2 luni in urmă 19

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Larisa Iordache a dezvăluit în ce stare se află glezna care i-a pus probleme la Jocurile Olimpice

Pe aeroportul Henri Coandă, cu ocazia revenirii în țară, gimnasta a dezvăluit în ce stare se află glezna de la piciorul stâng. Aceasta speră ca tratamentele să funcționeze, pentru a putea reveni la antrenamente cât mai rapid posibil.

"Glezna îmi este umflată acum pentru că am stat multe ore pe drum. Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor cu zilele astea de pauză şi să mă întorc cu forţe noi. Sper ca tratamentele să funcţioneze la glezna mea şi să fie totul ok, pentru a mă întoarce la antrenament cu forţe proaspete. Sper ca în Japonia, în toamnă, să fiu pe podiumul mondial şi să fiu mândră de mine, cât şi mama", a spus Iordache.

Larisa Iordache a vorbit despre o eventuală participare la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Sportiva a primit și întrebarea inevitabilă, legată de o eventuală participare la ediția viitoare a Jocurilor, ce va avea loc peste trei ani în capitala Franței. 

"Nu pot să mint, m-a bătut gândul. Însă cred că totul se va aranja aşa cum va trebui. Ştiu că decizia dacă va fi să merg acolo, o voi lua. Şi dacă voi fi sănătoasă, cu siguranţă. Dar îmi doresc să iau totul pas cu pas, să trăiesc în prezent şi să fructific viitorul cât de bine pot", a mărturisit gimnasta.

Larisa Iordache, convinsă că ar fi luat o medalie în finala la bârnă

Vineri, cu ocazia reîntoarcerii în țară, gimnasta a declarat că ar fi putut încheia pe podium concursul, după ce a văzut evoluția adversarelor.

"Cu siguranţă finala ar fi fost alta. Pentru că având adversare pe măsură, e clar că atunci concentrarea era alta, şi la mine şi la ele. Văzând finala, aş fi fost pe podium dacă mi-aş fi făcut integralul excepţional, aşa cum ştiu eu. Măcar puţin mai bine decât în calificări. Şi cu siguranţă acum aveam o medalie de gât, eram super fericită. Dar cu toate astea, sunt mândră de mine că am luat deciziile pe propria răspundere. Sunt destul de matură încât să încerc să gândesc cu mintea mea pentru a putea trece peste cât mai repede", a mai adăugat aceasta.

Etichete: jocurile olimpice , gimnastica , larisa iordache
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă