Larisa Iordache, mesaj emoționant pentru un om special din viața sa

1 lună in urmă 9

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Galerie Foto

Competiția are o semnificație specială întrucât în Elveția sportiva de la CS Dinamo se poate califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, devenind astfel a doua reprezentantă a României, după Maria Holbură.

Ca de fiecare dată, un rol important în pregătirea Larisei îl are antrenoarea sa de la Dinamo, Lăcrămioara Moldovan, unul dintre oamenii care a avut mereu încredere în medaliata olimpică, mondială și europeană. Relația specială închegată între Larisa și antrenoare a fost descrisă pe larg, la finalul anului trecut, de digisport.ro.

Larisa Iordache, mesaj emoționant pentru un om special din viața sa

În urmă cu două zile, Larisa a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant pentru antrenoarea sa, în ziua care specialista născută în Moinești a împlinit 48 de ani.

"La mulți ani, doamna Lulu! Vă doresc multă sănătate și tot ce e mai bun! La cât mai multe medalii de aur și momente minunate alături de cei dragi! Vă iubesc și vă mulțumesc că sunteți mereu lângă mine!", a fost mesajul transmis de Larisa Iordache.

Larisa Iordache a încheiat Europenele din Turcia, de anul trecut, cu un bilanţ de patru medalii, două de aur la bârnă şi sol, două de argint, cu echipa şi la sărituri.

În total, România, condusă de Nicolae Forminte, a cucerit la Mersin cinci medalii la senioare, argint în competiţia pe echipe, aur prin Larisa Iordache la bârnă şi sol, argint prin Larisa Iordache la sărituri şi o nouă medalie de argint, la bârnă, prin Silviana Sfiringu. 

Etichete: larisa iordache , lacramioara moldovan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă