Larisa Iordache, dezvăluiri despre problemele mari pe care le-a avut înainte să ajungă la Jocurile Olimpice: „Mă simțeam inutil de slabă”

1 săptămână in urmă 22

Larisa Iordache a dezvăluit prin ce a trecut pentru a obține calificarea la Jocurile Olimpice! Campioana noastră le-a mulțumit celor care au fost alături de ea, mai ales că a avut parte de patru luni teribil de grele.

Românca a tras tare pentru a ajunge la Tokyo, iar medicii au rămas uimiți de faptul că Iordache a putut să ia startul la Campionatele Europene de gimnastică, de la Basel.

Larisa Iordache suferă de o infecţie la nivelul rinichilor și a fost internată cu febră, dureri şi stare generală proastă.

Larisa Iordache, dezvăluiri despre calvarul prin care a trecut: „Nu mai știam cum să controlez asta”

„Acum chiar cred că totul se întâmplă cu un scop și exact asa cum trebuie. Am avut patru luni grele, în care am muncit cum am putut, am avut antrenamente când simțeam că sunt cea mai buna și antrenamente când mă simțeam inutil de slabă în ceea ce fac. Toată treaba a stat în capul meu. Am avut nevoie de răbdare cu mine, de înțelegere și acceptare pentru a ajunge, aici, la Basel.

Este teribil de greu să te macine gândurile din diferite situații, pentru că ajunsesem la nivelul în care chiar nu mai știam cum să controlez asta. În mintea mea era doar… de ce? cum? chiar nu pot intelege? Dar tot răul spre bine, nu? Am avut NOROC pentru că am lângă mine doi oameni mai mult decât minunați și sunt sigură că nu le-a fost deloc ușor.

M-au „suportat” zi de zi cu toate problemele mele de neîncredere și lipsa de concentrare pe care am avut-o aproape zilnic. Cred că le-a fost foarte greu și de aceea îi apreciez și mai tare și vreau să le MULȚUMESC. Deoarece ei au crezut în mine atunci când eu nu o mai făceam. Au fost lângă mine MEREU”, a scris Larisa Iordache, pe Facebook.

The post Larisa Iordache, dezvăluiri despre problemele mari pe care le-a avut înainte să ajungă la Jocurile Olimpice: „Mă simțeam inutil de slabă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă