Larisa Iordache a ajuns la spital după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice. Rezultatul primelor analize

2 săptămâni in urmă 10

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

Sportiva de la CS Dinamo a avut febră la intrarea în sală din cauza unei crize renale, iar după concurs a plecat direct la o clinică din Basel, unde a stat toată noaptea. 

Galerie Foto

Gimnastă care a depășit multe obstacole în carieră, bucureșteanca în vârstă de 24 de ani a strâns din dinți, a concurat la cel mai înalt nivel ieri, în calificările turneului din Basel și s-a clasat pe locul 4 în calificări după reprezentantele Rusiei, Angelina Melnikova, Viktoriia Listunova și Vladislava Urazova.

Larisa Iordache a ajuns la spital după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice. "Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri și stare generală proastă"

Oficialii FRG au dat azi detalii despre chinul prin care a trecut eleva antenorilor Lăcrămioara și Cristian Moldovan.

"Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei și antrenorilor ei o împlinire deosebită și o răsplată de neprețuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună.

Ceea ce nu se știe însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism și a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului.

O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri și stare generală proastă. Primele investigații au dezvăluit o infecție la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfășurare", au dezvăluit cei din Federația Română de Gimnastică, pe pagina oficială de Facebook.

Finala la individual compus va avea loc vineri, ora 14:30

Au fost doar două locuri eligibile pentru Jocurile Olimpice, cel mult unul de țară. Sportiva de la Dinamo este cea de-a 61 sportivă din România care va concura la Tokyo.

Larisa a început concursul la bârnă, unde a fost notată cu 13.466, a continuat cu 13.400 la sol, 14.366 la sărituri și 13.466 la paralele. Celelalte două reprezentante ale României, Maria Ceplinschi (13.400 - sarituri, 9.800 - paralele, 12.933 - bârnă și 13.266- sol) și Antonia Duță (12.966 - sarituri, 12.500 - paralele, 9.633 - bârnă și 12.100 - sol), s-au clasat pe locurile 38, respectiv 54.

Finala la individual compus va avea loc vineri (14:30), iar duminică sunt programate finalele la bârnă (14:00) şi sol (15:00).

Etichete: larisa iordache , larisa iordache jo , larisa iordache spital
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă