Larisa, de la jignirile aduse de români după ce a îmbrăcat haina de poliţist, la cea mai titrată gimnastă

2 luni in urmă 1

Liga 1: UTA - Astra, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Sepsi, luni, ora 20:30, Digi Sport 1

O satisfacţie imensă pentru o sportivă care a fost nevoită să se lupte inclusiv cu răutăţile multor români.

Larisa Iordache, între jignirile primite şi o performanţă imensă

Larisa a fost considerată de la început o gimnastă de excepţie. A obţinut rezultate mari, care ar fi fost şi mai importante dacă accidentările ar fi lăsat-o să participe sănătoasă la marile competiţii. 

În aprilie, după ce România a intrat în carantină, Larisa Iordache, sportiva lui Dinamo, a îmbrăcat uniforma de poliţist şi a ieşit şi ea pe stradă. După o viaţă în sala de sport, i-a fost greu să se acomodeze, plus că-i reapăruseră problemele la călcâi, aşa că s-a întors la antrenamente. Dar de aici până la jignirile primite ar trebui să fie cale foarte lungă.

Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atenţie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu.

Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, posta Larisa Iordache acum 8 luni.

Galerie Foto

Cum a comentat Larisa după ce a fost obligată să iasă ca poliţist pe stradă

Întrebată dacă i se pare normal să treacă de la exerciţiile de gimnastică la munca de patrulare ca agent de poliţie, sportiva a răspuns:

"Nu, în niciun caz nu mi se pare normal, pentru că eu toată viaţa am făcut gimnastică, toată viaţa am fost la sala de antrenament, chiar şi în luna asta în care nu am putut să merg la sală să-mi desfăşor activitatea normal a trebuit să le fac în casă. Am stat cât am putut de mult în casă şi să nu iau contact cu alte persoane.

Şi când mergeam la cumpărături aveam grijă de mine. Şi acum să ajung în uniforma de poliţie şi să interacţionez cu oamenii este destul de dificil. Sunt foarte multe informaţii dintr-o dată. Nu este greu să stochez aceste informaţii, însă este greu să văd că unii oameni chiar nu înţeleg. Este normal să accept situaţia pentru că am fost chemată, nu am nimic de obiectat, este normal să răspund pozitiv. Eu sper să mă întorc la gimnastică cât de curând".

Discursul impresionant al Larisei Iordache

După Europene, Larisa şi-a aşternut gândurile pe Instagram. A spus cine a susţinut-o şi a ajutat-o să rămână puternică, dar şi cât rău i-au făcut cei care nu mai aveau încredere în ea.

"O poveste lungă spusă în câteva cuvinte...

Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.

În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauză... cu greu mai speram la o revenire, însă...

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele... dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc.

Să luptați mereu până la capăt și să faceți cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos", a scris Larisa Iordache, pe Instagram.

La finele lunii octombrie, Larisa Iodache a fost confirmată pozitiv la COVID-19.

Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă a României la Campionatele Europene

Larisa Iordache a ajuns la 16 medalii obținute de-a lungul carierei la Campionatele Europene. Iordache o depășește așadar pe Cătălin Ponor în clasamentul all-time al României, devenind cea mai medaliată gimnastă a țării la Europene. Ponor a adunat 13 medalii la Europene, iar Iordache avea 12 înainte să plece în Turcia.

Sărituri

Zsofia Kovacs (Ungaria)Larisa Iordache (România)Anastasiia Motak (Ucraina)

Bârnă

Larisa Iordache (România)Silviana Sfiringu (România)Anastasiia Motak (Ucraina)

Sol

Larisa Iordache (România)Goksu Sanli (Turcia)Lihie Raz (Israel)

A doua medalie de argint a Larisei Iordache a fost obținută cu echipa.

https://www.digisport.ro/special/comentarii-vulgare-si-jigniri-la-adresa-larisei-iordache-dupa-prima-zi-in-uniforma-de-politie-cum-a-reactionat-sportiva-822959

Etichete: larisa iordache , europene gimnastica , medalii larisa iordache
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă