”Laporta a mințit în privința lui Messi!” Concluziile unui expert în limbajul corpului după discursul președintelui

2 luni in urmă 42

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

Anunțul a șocat pe toată lumea după ce șeful grupării catalane a dat mereu asigurări că parafarea noii înțelegeri este doar o chestiune de timp. 

Iar discursul lui Laporta a fost studiat de un psiholog expert în limbajul corpului care a tras mai multe concluzii în urma gesturilor făcute de oficialul blaugrana.

”Primul gest care mi-a atras atenția este faptul că el se leagănă frecvent într-o parte și alta.

Asta are două semnificații: ori el nu este obișnuit să apară în fața presei, ceea ce nu e cazul, ori este jenat de ceea ce trebuie să facă. 

Oamenii devin mai agitați când sunt într-o situație incomodă și atunci se mișcă de pe un picior pe altul, este ca un steguleț roșu pentru noi”, este opinia expertului Darren Stanton pentru Daily Mail.

”Laporta a fost ca o carte deschisă pentru mine”

Specialistul a analizat și momentul în care Laporta a insistat asupra fatului că dorea ca Messi să rămână la Barcelona pentru următorii doi ani. 

”Când pomenește despre intenția de a-l păstra în continuare, eu nu cred că spune adevărul deoarece el trage imediat adânc aer în piept și apoi are un nod în gât.

Este o reacție subconștientă, un reflex atunci când spunem o minciună. De aceea, eu nu cred că el voia ca Messi să continue.

A mai fost un moment în care a fost întrebat dacă decizia se poate schimba astfel ca Messi să nu plece.

A fost o nouă reacție ca și cum ar fi dezgustat de ceva. Ca și cum ar fi enervat de faptul că a fost pus în această situație. 

Dacă e să citesc printre rânduri, această situație nu are drept cauze doar motive economice, asta conform expresiilor faciale ale lui Laporta.

El și-a dus mâna la gură, apoi la nas, un gest care să-i dea încredere, un fel de auto-îmbrățișare.

El știe însă că sunt mai multe lucruri la mijloc decât ceea ce se știe oficial. Pentru mine, e ca o carte deschisă”, a mai precizat expertul. 

Etichete: leo messi , joan laporta , leo messi contract , joan laporta barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă