Ladislau Boloni, tot mai aproape de echipa națională! Anunțul FRF: „Are niște cereri rezonabile care pot fi îndeplinite!”

1 săptămână in urmă 10

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a anunțat că Ladislau Boloni ar putea fi noul selecționer al echipei naționale de fotbal a României.

Federația Română de Fotbal a negociat cu Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu și s-a lovit de refuzul celor trei antrenori, apoi s-a reorientat către Ladislau Boloni.

Mihai Stoichiță a dezvăluit că cele două părți se află încă în negocieri, însă este de părere că Ladislau Boloni poate deveni următorul selecționer al României.

Ladislau Boloni, tot mai aproape de echipa națională! Anunțul lui Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță a explicat că Ladislau Boloni nu are pretenții financiare atât de mari pe cât s-a preconizat.

„Sunt încă în discuții ambele părți. Urmează să mai avem mâine, poimâine, discuții cu Loți. Mergem la Nisa, vine el la București, o să vedem. Deocamdată, la ora asta, nu este încă sigur. Depinde și de răspunsul lui Loți ce se va întâmpla în continuare. Vom vorbi și cu celelalte piste care au fost contactate și vom vedea în continuare. Poate fi o variantă dacă el este interesat să devină selecționerul României.

(n.r. despre faptul că Dan Petrescu a declarat că FRF i-a propus un salariu de 25.000 de euro pe lună) Nu s-a discutat despre un salariu. A fost o discuție între el și președinte. Eu nu particip la discuțiile administrative. Dacă Dan spune, înseamnă că așa este. La mine, e doar factorul tehnic. Salariul e cu totul altceva, nu fac eu socotelile Federației. În orice caz, Federația nu face aventuri financiare. Nu ni le permitem.

Din ce știu, Loți are niște cereri rezonabile care pot fi îndeplinite. De aceea cred că se poate ajunge la o finalitate a discuțiilor în următoarele zile cu el. Contractul va trebui să fie de minimum două campanii. Eu cred că această continuitate e foarte importantă. Contractul pe patru ani depinde și de antrenorul care vine”, a spus Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

The post Ladislau Boloni, tot mai aproape de echipa națională! Anunțul FRF: „Are niște cereri rezonabile care pot fi îndeplinite!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă