Ladislau Boloni pune la îndoială implicarea jucătorilor lui Metz: „Credem sau nu? Sunt îngrijorat”

1 săptămână in urmă 15

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2022, 12:52 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 13:11

Antrenorul a mai pierdut un meci cu Metz (0-1 cu Bastia), are patru înfrângeri în Ligue 2, mai multe decât victoriile. „Am avut impresia că prezența noastră mentală nu e suficientă”, a spus Laszlo Bölöni (69 de ani).

Pentru Laszlo Bölöni, situația începe să devină alarmantă la Metz. Al treilea meci fără victorie, a doua înfrângere la rând, a patra în total. Are mai multe eșecuri decât succese (3) și numai 11 puncte în nouă etape! Locul 10, la jumătatea clasamentului. 

Ladislau Boloni, la opt puncte de lider în Ligue 2

Distanța față de primele două echipe care promovează de mărește. Sunt opt puncte acum față de liderul Sochaux și șapte de Le Havre. 

După 3-6 cu Guingamp, runda precedentă, o partidă nebună, în care a condus cu 3-1 în primul sfert de oră, pierzând rău, cu patru fotbaliști eliminați, a fost învins și în Corsica, 0-1 cu Bastia. 

Loți a fost dezamăgit de reacția jucătorilor. A pus la îndoială implicarea lor. „La pauză, i-am întrebat dacă, într-adevăr, credem în șansa noastră, în capacitățile noastre, în calitatea noastră. Credem sau nu? Pentru că, în prima repriză, chiar am avut impresia că prezența noastră mentală nu e suficientă pentru a face motorul să funcționeze. Trebuie să fim pregătiți psihic pentru a disputa un meci”, a declarat antrenorul la conferința de presă, potrivit Le Republicain Lorrain. 

Ladislau Boloni: „Mentalitate și agresivitate”

Tehnicianul în vârstă de 69 de ani admite că „sunt îngrijorat, pentru că mi-ar plăcea să avansez cu echipa asta. Înainte de orice, avem nevoie de mentalitate și agresivitate în sensun bun pentru a ne reveni.” 

Jocul nostru a fost lent în prima repriză, construcția noastră la fel. Nu puteam avansa. Nu eram puternici, eram moi. N-am văzit acea agresivitate mentală

- Laszlo Bölöni, antrenor Metz

Citește și alte știri despre stranieri:

Ce scriu italienii despre Dennis Man, care a făcut slalom printre adversari și a înscris pentru Parma: „Părea a fi prologul pentru o nouă evoluție dezamăgitoare”

Cum l-a pus Fatih Terim la punct pe Gică Hagi: „Le știi pe toate? Du-te să faci duș!” » Apoi l-a scos din echipă!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă