Ladislau Boloni, prima reacție despre echipa națională de fotbal a României. Când va da răspunsul oficial

1 săptămână in urmă 11

Joi, 13 Ianuarie 2022, ora 17:27

204 citiri

Ladislau Boloni, prima reacție despre echipa națională de fotbal a României. Când va da răspunsul oficial

Tehnicianul Ladislau Boloni a evitat, joi, să vorbească despre negocierile cu FRF pentru postul de selecţioner, el declarând, pentru GSP, că în 4-5 zile va explica totul.

“Nu pot spune nimic în acest moment despre discuţiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul şi să «explodeze» totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Ştiu că presa vrea un răspuns repede, dar am şi eu viaţa mea”, a spus Boloni, potrivit gsp.ro.

Întrebat dacă ignoră apelurile oficialilor FRF de câteva zile, Boloni a declarat că „e adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ţi arăt câte apeluri am?”. “Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranţă în 4-5 zile voi explica totul”, a mai afirmat el.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi.

Citeste si:

Salariul propus lui Boloni la Națională și pe ce durată ar semna ca selecționer al României

Laszlo Boloni are șanse mari să fie noul selecționer al României. Antrenorul negociază de zor cu Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu preluarea naționalei. Boloni va semna un contract...

 "Selecționer adevărat! Până acum au fost doar experimente!"

Boloni este în negocieri avansate cu FRF pentru numirea în postul de selecționer al României. Această variantă este suținută și de Viorel Moldovan, fotbalist cu zeci de selecții la...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă